Antena Meniu Search
x

Nouă adolescenţi împuşcaţi la o petrecere de ziua unui copil de 12 ani, în SUA: "Cineva trebuie să plătească pentru asta"

Nouă adolescenți au fost împușcați la petrecerea de ziua de naștere a unui copil de 12 ani în New Orleans, după o ceartă care a escaladat între două grupuri de tineri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.04.2021, 15:37

Copii la petrecere
Nouă adolescenţi împuşcaţi la o petrecere de ziua unui copil de 12 ani, în SUA - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O petrecere organizată pentru ziua de naştere a unui copil de 12 ani s-a sfârşit cu împuşcături în weekend, în Louisiana. Nouă adolescenţi au ajuns la spital, după ce un conflict s-a iscat între două grupuri de tineri.

Șeriful Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul, Mike Tregre, a spus că cele două grupuri rivale de tineri s-au întâlnit la petrecerea copilului şi au început să se certe. În timpul altercaţiei au fost rase mai multe focuri, din ambele tabere.

Dintre cei nouă copii răniţi, şapte au fost transportaţi la spital pentru tratament şi ulterior externaţi, în timp ce alţi doi rămân în continuare internaţi, dar în stare stabilă.

Printre victime se numără un băiat de 17 ani împușcat în braț, un tânăr de 16 ani străpuns în coaste, un băiat de 15 ani cu o rană la gleznă, trei băieţi de 13, 14 şi 15 ani cu câte un glonţ în picior şi un copil de 12 ani împuşcat în ambele picioare. Adolescentul de 16 ani împuşcat în stomac şi altul de 14 ani împuşcat în zona capului au rămas internaţi în spital.

Pe acelaşi subiect

Violenţele au izbucnit sâmbătă, în jurul orei 20:30, într-o casă din blocul 600 din Golfview Drive, în suburbia New Orleans de pe LaPlace, unde aproximativ 60 de tineri s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unui copil de 12 ani.

Șeriful Tregre s-a plâns că ancheta asupra atacului a fost „frustrantă”, deoarece detectivii încearcă să facă arestări, dar nu primesc niciun ajutor de la martorii care se aflau la faţa locului.

„Nu avem niciun martor, nici o persoană care să fi văzut ceva. Deci, încercăm să rezolvăm singuri cazul”, a declarat Tregre. „Voi fi politicos spunând că este mai mult decât frustrant”

El a făcut un apel rugând oamenii să se implice în rezolvarea cazului şi să se prezinte la secţie dacă au vreo informaţie. Tregre a declarat că departamentul a primit câteva ponturi, dar nimeni nu a făcut o declarație oficială. El a spus că ancheta va continua.

„Nu ne vom opri. Vom continua. Cineva trebuie să plătească pentru asta, lucrurile nu merg chiar aşa”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O recompensă de 2.500 de dolari a fost anunțată pentru informațiile care duc la arestarea atacatorilor.

Weekend sângeros în Louisiana

Incidentul a avut loc în timpul unui weekend sângeros din Louisiana, în care au fost raportate numeroase incidente implicând focuri de armă.

Duminică, trei bărbați au fost uciși și alți trei au fost răniți după un atac armat produc la o tavernă din Kenosha, Wisconsin. Atunci, poliția l-a arestat pe Rakayo Vinson, în vârstă de 24 de ani, principalul suspect.

În aceeași zi, fostul detectiv al șerifului Stephen Broderick şi-ar fi împuşcat şi ucis soţia, pe fiica de 16 ani şi pe iubitul ei, înainte de a fugi, dar a fost găsit şi arestat luni devreme după o întreagă mobilizare a comunităţii pentru prinderea lui, potrivit Daily Mail.

Tot duminică, mai mulţi bărbaţi au deschis focul la o benzinărie din Shreveport, lăsând șase bărbați răniți, inclusiv unul care a fost împușcat în cap și se află în stare critică, la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Nouă adolescenţi împuşcaţi la o petrecere de ziua unui copil de 12 ani, în SUA: "Cineva trebuie să plătească pentru asta"