Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O nouă generatie de actori face furori la Hollywood (Video)

Dacă până acum pe podiumul celor mai sexy vedete se numărau Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, Tom Cruise sau Johnny Depp, acum, aceştia par să le fi cedat locul tinerilor de 20 de ani.

de Redactia Observator

la 03.09.2020 , 17:31

  • Itzan Escamilla este noul idol al publicului feminin.
  • Şi Hero Fiennes a cucerit inima a milioane de adolescente.

Este vorba de actori precum Hero Fiennes din filmul "After" sau Jacob Elordi din "The Kissing Booth". Deşi unii abia au trecut de majorat, tinerii actori au cucerit deja inimile a milioane de tinere.

Considerat o versiune mai tânără a lui Enrique Iglesias, Itzan Escamilla este noul idol al publicului feminin. De origine spaniolă, actorul de 22 de ani a devenit faimos datorită serialului Elite unde şi-a asigurat o mulţime de fane încă de la primele episoade.

Cu un fizic de invidiat, tânărul Itzan cucrereşte însă prin talentul său actoricesc rafinat la una din cele mai bune şcoli din Spania, unde a fost elevă şi Penélope Cruz.

Vezi și

Cunoscut pentru rolul misteriosului Hardin, din filmul After, Hero Fiennes a cucerit inima a milioane de adolescente. Englez de origine, tânărul de 22 de ani a făcut furori după ce a apărut de mai multe ori la bustul gol în filmul care l-a făcut faimos. Însă, în ciuda succesului la fete, actorul a mărturisit că nu a avut niciodată o relaţie serioasă.

Cu un zâmbet şarmat şi un corp de invidiat, Jacob Elordi este şi el pe lista celor mai sexy tineri actori. Născut în Brisbane, Australia, dar stabilit acum în Statele Unite, artistul de 23 de ani a devenit cunoscut în pelicula "The Kissing Booth".

Cu toate că înnebuneşte mii de fane, Jacob are ochi doar pentru partenera lui. Este vorba despre actriţa Joey King de care s-a îndrăgostit pe platoul de filmare.

Patrik Schwarzenegger calcă şi el rapid pe urmele tatălui său, Arnold. Cu un talent înăscut pentru actorie, tânărul de 26 de ani este din ce în ce mai vizibil pe scena hollywoodiană.

Însă nu doar datorită talentului său. Înalt, şarmant şi cu un fizic demn de atlet, actorul a cucerit milioane de tinere cu rolul său din drama americană "Midnight Sun" în care joacă alături de Bella Thorne.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O nouă generatie de actori face furori la Hollywood (Video)