Antena Meniu Search
x

Video ''Nu am mai întâlnit până acum o astfel de erupţie de violenţă". Cinci poliţişti, atacaţi cu bare de fier şi sticle de un grup de 40 de persoane, în vestul Germaniei

Cel puţin cinci poliţişti au fost răniţi după ce au fost atacaţi cu bare de fier şi sticle, în noaptea de joi spre vineri, de un grup de aproximativ 40 de persoane, în oraşul Trier, din vestul Germaniei, relatează DPA, citat de Agepres.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 09:31

Poliţia germană
Cinci poliţişti, răniţi după ce au fost atacaţi de un grup de 40 de persoane - Profimedia

Poliţiştii sosiţi la locul unui presupus incident au fost atacaţi cu bare de fier şi sticle, potrivit unui comunicat al poliţiei locale.

''Nu am mai întâlnit până acum o astfel de erupţie de violenţă împotriva forţelor de ordine în mandatul meu de şef al departamentului de poliţie din Trier'', a declarat şeful poliţiei locale, Christian Hamm.

În timpul atacului, un individ a aruncat un cărucior de cumpărături în direcţia ofiţerilor de poliţie. Ulterior, poliţiştii au tras două focuri de avertisment în aer. Doi dintre autorii atacului au fost arestaţi, în timp ce restul au reuşit să fugă de la locul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » ''Nu am mai întâlnit până acum o astfel de erupţie de violenţă". Cinci poliţişti, atacaţi cu bare de fier şi sticle de un grup de 40 de persoane, în vestul Germaniei