Antena Meniu Search
x

O actriţă celebră din China a vrut să aibă nasul perfect, dar operaţia nu a decurs aşa cum a visat. Acum, tânăra încearcă să atragă atenţia în privinţa chirurgiei estetice

O actriţă din China încearcă să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte chirurgia estetică postînd fotografii cu nasul său distrus din cauza unei astfel de proceduri.

de Monica Palade

la 05.02.2021, 17:56

  • O operaţie care a mers prost

Gao Liu este cântăreaţă, actriţă şi a jucat în numeroase filme şi seriale, fiind văzută ca un star în devenire. Însă în ultimele luni a dispărut.

Acum tânăra a explicat şi de ce. A postat pe platforma Sina Weibo, mai multe fotografii cu nasul său necrozat, ceea ce înseamnă că ţesutul de la vârful nasului este mort.

Gao Liu a distribuit imaginile şocante celor cinci milioane de urmăritori şi a vorbit despre pericolul operaţiilor estetice, extrem de populare în China.

Începutul coşmarului

Artista a povestit că în luna octombrie un prieten i-a făcut cunoştinţă cu medicul chirurg de la un spital din sudul oraşului Guangzhou, scrie BBC. A apelat la operaţie cu gândul că asta o va ajuta în carieră.

„Întreaga procedură durează patru ore. Am crezut că în aceste ore, voi fi făcută mult mai frumoasă. Nu mă aşteptam să fie începutul coşmarului”, le-a povestit ea urmăritorilor săi.

După procedură, şi-a simţit nasul „iritat şi dureros”, iar apoi a început să se infecteze constant, deşi i se spusese că în luna decembrie sau ianuarie se poate întoarce la muncă.

S-a gândit la sinucidere

„Pielea de pe vârful nasului meu ... a devenit din ce în ce mai întunecată, iar nasul meu a devenit necrozat”, a povestit actriţa, susţinând că s-a gândit şi la sinucidere. că avea gânduri de sinucidere.

Gao Liu a spus că a ajuns să fie internată timp de două luni și a pierdut 400.000 de yuani (61.800 de dolari).

Vestea şi mai proastă este că timp de cel puțin un an nu va fi posibilă nicio interveniție de reconstrucție, din cauza gravităţii situaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O actriţă celebră din China a vrut să aibă nasul perfect, dar operaţia nu a decurs aşa cum a visat. Acum, tânăra încearcă să atragă atenţia în privinţa chirurgiei estetice