Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 15 ani a născut în timp ce avea grijă de un copil. Mai târziu a aruncat nou-născutul la gunoi și a spus că e o păpușă

O adolescentă, care a născut în timp ce lucra ca bonă, a aruncat bebeluşul la gunoi, spunându-i copilului că este o păpuşă. Tânăra, al cărui nume nu a fost făcut public din motive legale, a învelit copilul în mai multe haine şi l-a pus în coş.

de Monica Palade

la 17.03.2021, 15:29

O adolescentă de 15 ani a născut în timp ce avea grijă de un copil. Mai târziu a aruncat nou-născutul la gunoi și a spus că e o păpușă - Profimedia

Personalul de la spitalul Blackpool Victoria a devenit suspicios şi a alertat poliţia când tînăra a ajuns mai târziu la spital pentru sângerări vaginale. Oamenii legii au găsit mai târziu trupul bebeluşului în gunoiul din casa ei.

Adolescenta a fost lăsată să aibă grijă de băieţel în jurul orei 10.30 dimineaţa şi se crede că a născut o oră mai târziu. Copilil le-a spus poliţiştilor că s-a dus sus în jurul orei 12.55 şi a găsit-o pe tânără ghemuită.

A născut singură în casă

Era înconjurată de pete de sânge, dar tânăra i-a spus că i-a curs sânge din nas. Copilul s-a întors în sufragerie şi patru minute mai târziu, fata a coborît şi s-a dus în bucătărie. Acela a fost momentul când băieţelul a auzit un plânset de bebeluş. S-a dus în bucătărie şi a găsit-o pe bonă stând pe scaun cu multe haine în faţa ei pe masă.

„M-am dus să îmi iau un milkshake şi când m-am dat în spate am văzut picioare şi bona mi-a spus că e o păpuşă. Am auzit scâncete de bebeluş”.

L-a aruncat la coş fără regrete

Băieţelul şi-a pus la rândul său întrebări şi a căutat pe Google dacă fata ar fi putut fi însărcinată. S-a îngrijorat că fata ar fi putut să îl mintă.

Întrebată dacă copilul era viu când l-a aruncat, adolescenta a negat. „Nu a făcut niciun zgomot”.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O adolescentă de 15 ani a născut în timp ce avea grijă de un copil. Mai târziu a aruncat nou-născutul la gunoi și a spus că e o păpușă