Antena Meniu Search
x

Foto O asistentă medicală a ales să trăiască timp de nouă luni într-o rulotă, pentru a-și proteja mama de coronavirus, în Marea Britanie

O asistentă medicală din Marea Britanie a ales să se izoleze cu soţul într-o rulotă, pentru a nu îşi pune în pericol mama în vârstă. Femeia nu dorea ca aceasta să se infecteze cu coronavirus, aşa că, timp de nouă luni, ea şi-a schimbat stilul de viaţă. Cu bucurie în suflet, familia a fost reîntregită abia după ce mama a fost vaccinată cu serul împotriva coronavirusului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.01.2021, 08:03

Femeia nu dorea ca mama ei să se infecteze cu coronavirus, aşa că, timp de nouă luni, ea şi-a schimbat stilul de viaţă
O asistentă medicală din Marea Britanie a ales să se izoleze cu soţul într-o rulotă, pentru a nu îşi pune în pericol mama în vârstă - Facebook
  • O femeie care lucrează ca asistentă medicală a decis să se izoleze cu soţul ei într-o rulotă, timp de nouă luni
  • Aceasta era îngrijorată că mama ei în vârstă ar putea să se infecteze cu coronavirus

O asistentă medicală a decis să se autoizoleze într-o rulotă timp de nouă luni, pentru a-și proteja mama în vârstă de coronavirus. Femeia s-a simţit mai mult decât uşurată în momentul în care a reușit să se mute înapoi acasă, după ce mama ei a primit vaccinul anti-Covid în luna decembrie.

Sarah Link și soțul ei Gary au locuit în rulota parcată pe aleea lor din satul Cradley, aflat în Marea Britanie, pentru a o proteja pe mama în vârstă de 84 de ani de la contractarea virusului, în condiţiile în care asistenta continua să lucreze cu pacienţii infectaţi cu coronavirus.

Femeie activează ca asistentă medicală de 17 ani şi este angajata unui spital din Birmingham, în timp ce Gary conduce o pescărie locală, conform dailymail.co.uk.

Cei doi au cumpărat rulota cu 600 de lire sterline în martie anul trecut, la începutul pandemiei, crezând că va fi doar o soluție temporară. Sarah a crezut că vor locui în rulotă câteva săptămâni și nu s-a gândit niciodată că vor fi acolo timp de nouă luni.

''Ne gândeam că vor fi patru săptămâni, cel mult 12 săptămâni, apoi a venit vara și a plecat și nouă luni mai târziu eram încă acolo. A fost incredibil, pur și simplu nu-mi vine să cred că am făcut-o!'', a spus ea.

Cuplul a decorat rulota pe tot parcursul anului, atât pentru Halloween, cât și pentru Crăciun, acoperind-o cu lumini.

Depistaţi pozitiv 

Temerile că ar putea să se îmbolnăvească s-au adeverit. Perechea a fost testată pozitiv pentru coronavirus tot în luna decembrie, dar a reușit să se autoizoleze în continuare în rulotă. Sarah a spus că a plâns mult timp, în timp ce se luptau cu situația lor dificilă de viață și a spus că dacă nu ar fi avut sprijinul soțului ei, nu ar fi reușit să treacă peste respectiva încercare.

După ce mama ei, în vârstă de 84 de ani, a fost vaccinată cu serul împotriva Covid-19 în decembrie, ei s-au putut muta înapoi în casă.

''A fost ca și cum ai câștiga la loto, ca şi cum te-ai trezi într-un pat adecvat. Nu aș fi mai fericită nici dacă câştigam un milion de lire sterline'', a mai declarat ea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O asistentă medicală a ales să trăiască timp de nouă luni într-o rulotă, pentru a-și proteja mama de coronavirus, în Marea Britanie