Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală româncă trăieşte UN COŞMAR în Marea Britanie. Femeia e disperată şi spune că poliţia din România e mai eficientă decât cea britanică

O asistentă medicală româncă trăieşte un adevărat coşmar în Marea Britanie şi acuză poliţia locală că nu face nimic pentru ca asta să se termine.

O asistentă medicală româncă trăieşte un adevărat coşmar în Marea Britanie şi acuză poliţia locală că nu face nimic pentru ca asta să se termine. Mai mult, ea spune că poliţia din românia e mult mai eficientă decât cea din Regat.

Roxana Hu are 39 de ani, e căsătorită cu un chinez şi lucrează ca asistentă la Diana, Princess of Wales Hospital, în Grimsby. De luni bune ea nu se mai simte în siguranţă în propria casă şi ia în calcul să plece din oraş. Şi asta deoarece este ţinta unor atacuri repetate pe care le consideră rasiste.

Cum poliţia din Humberside nu a făcut nimic, deocamdată, soţul Roxanei a scris un mesaj pe care l-a pus pe parbrizul maşinii sale distrusă de necunoscuţi: Stop violent crime"

Cele două maşini ale familiei româncei au fost în mai multe rânduri distruse şi în ultimele şase luni le-au fost furate patru biciclete. "Eu ştiu că sunt străină. Sunt 100% convinsă că e ceva rasist. Încearcă să ne sperie. Este discriminare. Poliţia ne-a spus să ne mutăm maşinile în spatele casei. Nu mă mai simt deloc în siguranţă aici.", a declarat Roxana, pentru Grimsby Telegraph.

Pe acelaşi subiect

Roxana, mamă a unui băieţel de 6 ani şi a unei fetiţe de 3 ani, s-a mutat la Grimsby în august 2016, după ce s-a angajat la spital. De atunci trăieşte un coşmar şi crede că doar pentru că e emigrantă e victima unor atacuri îngrozitoare. Şi chiar dacă a depus mai multe plângeri la Poliţie, niciun ofiţer nu a venit încă să vadă ce se întâmplă de fapt. "Dacă în Romnia chemi poliţia, vin la tine în 30 de minute şi iau amprente. Sunt surprinsă că aici nu e la fel."

Cum ultimul incident a avut loc duminică, atunci cînd a găsit unul dintre geamurile laterale ale maşinii făcut zob, Roxana recunoaşte că se gândeşte serios să plece din Anglia, mai ales că autorităţile nu iau nicio măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O asistentă medicală româncă trăieşte UN COŞMAR în Marea Britanie. Femeia e disperată şi spune că poliţia din România e mai eficientă decât cea britanică