Antena Meniu Search
x

O bunică din Kiev şi-a pierdut fiica şi nepoţica de 9 ani în ultimul bombardament. Mama, cu copilul în braţe, spulberată la uşa buncărului: "Nimeni nu i-a deschis"

Război în Ucraina. A fost din nou o noapte de teroare la Kiev. Ruşii au bombardat capitala Ucrainei chiar de Ziua Copilului, iar trei persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care doi copii, iar alţi 14 oameni sunt răniţi.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 15:46

O bunică din Kiev şi-a pierdut fiica şi nepoţica de 9 ani în ultimul bombardament. Mama, cu copilul în braţe, spulberată la uşa buncărului: "Nimeni nu i-a deschis"
- Getty Images

Una dintre cele mai sfâşietoare imagini ale războiului a fost surprinsă imediat după bombardament. O bunică izbucneşte în lacrimi şi este aproape de a-şi pierde conştiinţa după ce află că nepoţica sa de doar 9 ani se numără printre victimele rachetelor ruseşti. Batrâna şi-a pierdut în bombardament şi fiica de 24 de ani, mama copilei. Cea de-a treia victimă a fost o femeie în vârstă de 33 de ani.

Tragedia a fost relatată reporterilor de la Reuters de Yaroslav Ryabchuk, tatăl copilei de 9 ani şi soţul femeii ucise în bombardament. Acesta a povestit că locuitorii din Kiev au fost treziţi spre dimineaţă de sirenele ce anunţau un raid aerian. Ryabchuk a povestit că soţia sa a luat copilul în braţe şi a fugit spre cel mai apropiat buncăr, dar uşile erau deja închise şi nimeni nu i-a mai deschis.

"Erau deja acolo 5, poate 10 femei, toate cu copiii lor. Nimeni nu i-a deschis deşi a bătut în uşă cât a putut de tare", a povestit cu lacrimi în ochi Yaroslav Ryabchuk. Ucraina afirmă că apărarea antiaeriană a doborât nu mai puţin de 10 rachete ruseşti Iskander în timpul bombardamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O bunică din Kiev şi-a pierdut fiica şi nepoţica de 9 ani în ultimul bombardament. Mama, cu copilul în braţe, spulberată la uşa buncărului: "Nimeni nu i-a deschis"