Antena Meniu Search
x

O cameră dublă în cel mai apreciat hotel din lume în 2017 costă doar 300 de euro, în vârf de sezon

O cameră dublă în cel mai apreciat hotel din lume în 2017 costă doar 300 de euro, în vârf de sezon. Alegerea utilizatorilor unuia dintre cele mai accesate site-uri de călătorie din lume este cu atât mai surprinzătoare cu cât nu e vorba despre o locaţie clasicăd e vacanţă.

TripAdvisor Travellers Choice 2017 la categoria hoteluri a consacrat pe primul loc Aria Hotel by Library Hotel Collection, din Budapesta, un stabiliment de 5 stele din centrul capitalei maghiare, care a câştigat întrecerea cu hoteluri mult mai bine plasate şi mai avantajate de afluxul de turişti. O cameră dublă la Aria costă 300 de euro pentru o noapte de weekend în august, lună considerată vârf de sezon.

Locul al doilea în topul TripAdvisor e ocupat de Mandapa Hotel, din lanţul Ritz-Carlton Reserve, din Ubud, Indonezia, unde o cameră dublă în weekend, în august, costă 650 de euro. Pe locul trei, Turin Palace Hotel, din Torino, cu unde o dublă în acelaşi interval ca şi în precedentele două cazuri costă 170 de euro.

O afacere chiar şi pentru turiştii români, ar putea fi Hanoi La Siesta Hotel, din Hanoi, Vietnam, unde o cameră dublă în august, în weekend, costă doar 90 de euro. Hotelul ocupă locul 8 în Topul din 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O cameră dublă în cel mai apreciat hotel din lume în 2017 costă doar 300 de euro, în vârf de sezon