Antena Meniu Search
x

O companie aeriană a vândut din greșeală bilete de avion cu doar 7 lei. Ce se va întâmpla cu clienții care le-au cumpărat

Căutarea unor unor bilete de avion la cele mai bune prețuri poate fi de multe ori o provocare pentru cei care își planifică o vacanță sau călătoresc pentru muncă. Cu toate acestea, unii dintre clienții China Southern Airlines pot spune că au dat lovitura, reuțind să-și cumpere bilete pentru doar 10 yuani, adică nici 7 lei românești, transmite Business Insider.

de Adrian Popovici

la 11.11.2023, 18:17

O companie aeriană a vândut din greșeală bilete de avion cu doar 7 lei. ce se va întâmpla cu clienții care le-au cumpărat - Shutterstock

În acest caz nu a fost vorba despre o reducere de Black Friday sau de o ofertă specială oferită clienților fideli au companiei aeriene, ci pur și simplu de o eroare care a apărut în aplicația mobilă a companiei. 

O captură de ecran care circula online a arătat un bilet de la Chengdu la Beijing la la doar 10 yuani, asta în timp ce, în mod normal, călătoria ar costa aproximativ 400 de yuani. Eroare a afectat și prețurile biletelor oferite de China Southern și pe alte platforme de ticketing.

În acest moment, nu este clar câte bilete la prețuri modice au fost vândute de China Southern și care rute de zbor au fost afectate de erorile sistemului. Compania aeriană nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea mai multor publicații.

La scurt timp după ce eroarea a fost observată, mulți dintre cei care au prins bilete pentru care au plătit echivalentul a 7 lei românești au postat capturi de ecran pe mai multe platforme de socializare. Din această cauză, mulți dintre comentatori s-au întrebat care va fi răspunsul companiei. Din fericire pentru clienții norocoși, China Southern Airlines a anunțat pe unul dintre canalele sale oficiale de social media faptul că biletele sunt valide și că pot fi folosite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O companie aeriană a vândut din greșeală bilete de avion cu doar 7 lei. Ce se va întâmpla cu clienții care le-au cumpărat