Antena Meniu Search
x

O familie din SUA le-a făcut teste ADN copiilor, în joacă. Au aflat după 12 ani că fiul lor este doar pe jumătate al lor: "Ce se întâmplă cu familia noastră?"

O familie din Statele Unite a aflat, din greşeală, că fiul lor nu este 100% copilul lor. Un test ADN făcut în joacă a dezvăluit adevărul.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 11:24

O familie din SUA le-a făcut teste ADN copiilor, în joacă. Au aflat după 12 ani că fiul lor este doar pe jumătate al lor: "Ce se întâmplă cu familia noastră?"
- today.com

Donna și Vanner Johnson, din statul american Utah, au achiziţionat truse de testare ADN pentru ei şi cei doi copii, pentru a se amuza. Au trimis apoi testele către un centru pentru a fi interpretate, dar între timp au uitat de ele. În ziua în care, într-un final, au venit rezultatele familia a suferit un adevărat şoc.

Testele au arătat că Tim, fiul lor cel mic în vârstă de doar 12, nu era copilul biologic al lui Vanner Johnson. Copilul a fost conceput prin fertilizare in vitro, iar potrivit Today, ovolul Donnei a fost fertilizat cu spermatozoizii altui bărbat. La clinica de fertilizare s-a produs o eroare. "Am fost șocați și, sincer, nu știam ce să facem. Ne-am tot gândit: 'Ce se întâmplă cu familia noastră?'. Fiul nostru este din punct de vedere legal fiul nostru? Nu știam sigur ce se va întâmpla și eram îngrijorați", a declarat Donna pentru Today.

L-au găsit pe tatăl biologic

Cei doi părinţi au păstrat informaţiile doar pentru ei pentru a nu-i speria pe copii. După mai multe teste ADN, cei doi l-au găsit pe tatăl biologic. Devin McNeil este bărbatul care este adevăratul tată al lui Tim. Acesta este căsătorit şi la rândul său are un copil rezultat în urma unei proceduri de fertilizare in vitro.

Experienţa a unit cele două familii care acum au ajuns să fie cei mai buni prieteni. Jurnaliştii americani au încercat să discute şi cu reprezentanţii clinicii responsabile de încurcătură, dar aceştia nu au dorit să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O familie din SUA le-a făcut teste ADN copiilor, în joacă. Au aflat după 12 ani că fiul lor este doar pe jumătate al lor: "Ce se întâmplă cu familia noastră?"