Antena Meniu Search
x

O familie din SUA şi-a trimis colet pisica la 1.600 de km distanţă, din greşeală, apoi a dat-o dispărută. Tot cartierul a căutat-o încontinuu

O pisică a ajuns din greşeală la sute de kilometri de casă, după ce a intrat într-o cutie şi a fost trimisă pe post de colet în California. Tot cartierul s-a implicat în căutarea pisicii, neştiind că ea se afla deja la 1.600 de km distanţă. Familia din SUA s-a revăzut cu felina în cele din urmă, după ce coletul a fost..."returnat".

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.04.2024, 14:11

- Carrie Clark

Pisica a dispărut din casa familiei din Utah la începutul acestei luni. Felina a fost căutată şi-n gaură de şarpe de stăpânii săi, disperaţi să o găsească şi temându-se să nu fi păţit ceva. A fost salvată de un angajat de la Amazon la aproape o săptămână distanţă, după ce sărise într-unul dintre pachetele familiei fără să fie observată şi a ajuns să fie livrată la sute de kilometri distanţă, odată cu celelalte colete.

Pisica era în stare bună de sănătate, în ciuda faptului că nu a avut mâncare sau apă timp de câteva zile.

„Galeana adoră cutiile, e ceva ce face parte din personalitatea ei”, a declarat Carrie Clark, proprietara pisicii, pentru NBC, când a explicat cum a ajuns animalul de companie al familiei sale atât de departe de casă.

Pisică trimisă din greşeală la peste 1.000 km depărtare, într-un colet

În cele din urmă, felina a fost scoasă din cutia care conţinea obiecte de încălţăminte, de un angajat de la Amazon, care a dus-o la veterinar. Acolo, microcipul pisicii a fost scanat și au apărut datele de contact ale lui Carrie. Medicul veterinar a luat legătura cu familia şi le-a explicat ce s-a întâmplat.

„Cea mai uimitoare şi nebună veste din întreaga lume. La început nu mi-a venit să-l cred pe medicul veterinar, credeam că e o glumă”, a explicat femeia, potrivit BBC. Şi-a anunţat soţul de cele întâmplate şi s-au urcat în primul zbor până în California, pentru a-şi recupera animalul de companie. „A fost super emoţionant. Galena a încetat instantaneu să mai tremure și s-a relaxat în brațele mele”, a continuat ea.

Din fericire pentru pisică, una dintre cusăturile cutiei fusese deschisă, astfel că avea aer să respire, iar condițiile meteo au făcut ca ea să nu înghețe sau să se supraîncălzească.

Carrie Clark, care a descris experiența de a nu ști ce s-a întâmplat cu Galeana ca fiind „chinuitoare”, a declarat pentru KSL TV că îndeamnă toţi stăpânii de animale să-şi microcipeze animalele, dar mai ales să verifice orice cutie înainte de a trimite vreun colet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Stiri externe » O familie din SUA şi-a trimis colet pisica la 1.600 de km distanţă, din greşeală, apoi a dat-o dispărută. Tot cartierul a căutat-o încontinuu