Antena Meniu Search
x

O femeie a dat foc la casa de 400.000 de lire, după divorţ, în care a trăit 36 de ani cu soţul său

O soţie furioasă, care și-a ars casa în valoare de 400.000 de lire sterline, după divorţul de soţul ei, a fost închisă pentru aproape trei ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.11.2020, 16:47

O femeie a dat foc la casă, după divorţ - metro.co.uk
  • Ea a dat foc la casă şi apoi s-a uitat cum arde.
  • Le-a spus pompierilor că pot să încerce să stingă incendiul, dacă vor ei neapărat

Mama a trei copii, Janette Higginson, în vârstă de 57 de ani, a sunat la poliție pentru a anunţat un incendiu în casa în care locuise timp 36 de ani.

Pompierii au intervenit la adresa respectivă, găsind-o pe femeie aşezată pe iarbă, uitându-se cum arde casa. Ea le-a spus pompierilor: "Eu i-am dat foc. E treaba voastră dacă vreţi să o stingeţi"

Higginson a recunoscut incendierea casei, precum şi fapta comisă cu intenţie. A vrut să se răzbune pe soţul ei, care o părăsise după atâţia ani de căsnicie.

"A admis că a declanșat focul și a avut o dispută cu fostul ei soț și a fost frustrată că nu a putut vinde casa", informează autorităţile, citate de metro.co.uk.

Condamnând-o pe femeie, judecătorul John Potter i-a spus: "Ești o femeie inteligentă, dar comportamentul tău a fost nimic mai mult sau mai puțin decât o rușine".

Femeia îşi va petrece următorii trei ani în închisoare, însă soţul său a pierdut pe lângă banii din vânzarea casei, cuveniţi la partaj, aproape toate bunurile pe care le avea în casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie a dat foc la casa de 400.000 de lire, după divorţ, în care a trăit 36 de ani cu soţul său