Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a murit asfixiată în urma unui joc amoros periculos, după ce partenerul a adormit şi a uitat să o dezlege la gură, în Anglia

O femeie a sfârşit tragic după o noapte amoroasă cu partenerul ei, în care au decis să încerce mai multe jocuri cu tentă sexuală. Bărbatul a adormit la scurt timp, uitând să o dezlege.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.05.2021, 14:20

Claire Wright şi Warren Martin Coulton
O femeie a murit asfixiată în urma unui joc amoros periculos, după ce partenerul a adormit şi a uitat să o dezlege la gură - Facebook / North Wales Police

Warren Martin Coulton, din Baildon, West Yorkshire, și-a legat partenera, pe Claire Wright de mâini, picioare şi gură, în timpul unui joc amoros, dar a sfârşit prin a o ucide, după ce a adormit şi a uitat să o elibereze pe femeie.

O noapte amoroasă transformată într-o adevărată tragedie

Bărbatul în vârstă de 52 de ani şi-a dat frâu liber pasiunilor şi dorinţelor amoroase alături de iubita lui de 38 de ani, în aer liber, într-o zonă ferită de ochii publicului, lângă lacul Herons, Caerwys, în 2018. 

În seara fatidică au consumat mai multe băuturi alcoolice şi droguri în timpul actelor sexuale. A legat-o de mâini, picioare şi gură, într-un ritual de robie, supunere, dar ulterior bărbatul a adormit şi a uitat să o elibereze pe femeie.

Când Coulton s-a trezit a descoperit că iubita lui murise aşa că a fugit de la faţa locului, de teama să nu fie găsit vinovat. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de paznici, câteva ore mai târziu.

Cauza morţii a fost stabilită ca asfixiere, potrivit medicilor legişti care au analizat circumstanţele exacte ale producerii tragediei. 

Ieri, 5 mai, instanţa l-a găsit pe Coulton vinovat pentru uciderea prin neglijenţă gravă a femeii, mamă a doi copii. Judcătorul Simon Picken l-a condamnat pe bărbat la şase ani de închisoare pentru crimă, potrivit Mirror.

„A fost o moarte tragică şi inutilă a unei femei descrisă de prietenii şi familia ei ca fiind o mamă iubitoare şi grijulie. Coulton avea responsabilitatea de a avea grijă de bunăstarea lui Claire şi nu a reuşit să facă asta. În final au existat consecinţe grave. Eşecul lui şi lipsa de grijă faţă de ea au dus la o moarte prematură, iar astăzi instanţa a recunoscut în final acest eşec şi l-a condamnat pentru omucidere şi neglijenţă gravă. Aș dori să profit de această ocazie pentru a-mi exprima sincerele condoleanțe familiei și prietenilor victimei. Incidente de această natură sunt foarte rare în nordul Țării Galilor. Verdictul de astăzi demonstrează că nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în anchetele noastre pentru aducerea în fața justiției a autorilor acestor infracțiuni” a declarat după verdict poliţistul Lee Harshey-Jones.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O femeie a murit asfixiată în urma unui joc amoros periculos, după ce partenerul a adormit şi a uitat să o dezlege la gură, în Anglia