Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a murit după ce a fost aspirată dintr-un avion al cărui motor a explodat în zbor, între New York şi Dallas

Motorul unui avion plin cu 149 de oameni a explodat în zbor, între New York şi Dallas! O femeie a murit după ce a fost aspirată în afara aeronavei.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 22:22

Motorul unui avion plin cu 149 de oameni a explodat în zbor, între New York şi Dallas! O femeie a murit după ce a fost aspirată în afara aeronavei, printr-un hublou spart. Clipele de groază au fost filmate de un pasager. La manşă se afla un fost pilot militar, o femeie care a reuşit să aterizeze cu bine, la numai câteva minute după deflagraţie.

Au fost clipe de teroare la peste 11 mii de metri în aer. Un pasager a trasmis, în direct, ceea ce a crezut că ar putea fi ultimele clipe din viaţa lui. 140 de oameni şi-au pus măştile de oxigen, după ce o femeie a fost, practic, aspirată în afara aeronavei, prin hubloul spart.

"Un geam s-a spart, iar o doamnă a fost trasă afară şi nu am putut să o tragem înapoi. Prietenul meu, un băiat, a ajutat. Până la urmă au readus-o înăuntru şi au încercat să o resusciteze", este mărturia cutremurătoare a unui pasager.

Vezi și

Aeronava avariată a reuşit să ajungă la sol, în Philadelphia. 

A fost o cursă contracronometru, după ce motorul stâng a explodat la 20 de minute de la decolare, proiectând o ploaie de schije în direcţia hublourilor.

În dreptul geamului spart, stătea Jennifer Riordan, fost vicepreşedinte la o bancă şi mamă a doi copii. Era într-o călătorie de afaceri şi a murit după ce avionul s-a depresurizat. 

Adam Thiel, Directorul Departamentului de pompieri din Philadephia: "Alţi 12 pasageri au primit asistenţă medicală şi şapte pasageri au avut nevoie de tratment. Şapte dintre cei 12 au suferit răni minore, dar niciunul nu a fost dus la spital."

Cei 143 de pasageri supravieţuitori şi 5 membri ai echipajului îi datorează viaţa pilotului - o femeie care a lucrat în aviaţia militară, unde a pilotat avioane de luptă F-18. Experienţa şi-a spus cuvântul: cu un calm uimitor, Tammie Jo Shults a anunţat turnul de control că aeronava e avariată şi apoi a reuşit să aterizeze în siguranţă. 

Aeronava, care fusese verificată duminica trecută, zbura dinspre New York spre Dallas.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » O femeie a murit după ce a fost aspirată dintr-un avion al cărui motor a explodat în zbor, între New York şi Dallas