Antena Meniu Search
x

O femeie a născut 7 bebeluşi. Septupleţii, şase fetiţe şi un băieţel au venit pe lume pe cale naturală (Video)

O femeie a născut septupleţi, pe cale naturală, fără incidente sau complicaţii. Şase fetiţe şi un băieţel au venit pe lume, după o sarcină grea, dar tânăra mămică se poate bucura acum de dragoste la puterea a şaptea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.02.2019, 14:51

O femeie a născut septupleţi, pe cale naturală, fără incidente sau complicaţii. Şase fetiţe şi un băieţel au venit pe lume, după o sarcină grea, dar tânăra mămică se poate bucura acum de dragoste la puterea a şaptea.

Cei şapte copii, dar şi mama lor se află în stare perfectă şi se simt bine, după naştere.

Momentul inedit a avut loc într-un spital din provincia Diyali, din partea de est a Irakului, fiind chiar prima naştere de septupleţi din ţară. Imaginile făcute la scurt timp după naştere arată cum bebeluşii adorabili stau împreună.

Ei au fost supuşi primelor controale medicale, spălaţi şi puşi în pătuţ.

Firas Al Izzawi, purtător de cuvânt al Departamentului local de Sănătate, a declarat că a fost o naștere naturală și că tânăra mămică de 25 de ani a trecut cu bine, fără complicaţii prin întreg procesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul trecut, o femeie din Liban a dat naștere la sextuplets - trei băieți și trei fete. Toți copiii au supraviețuit nașterii și au putut să meargă acasă unde erau aşteptaţi de ceilalți patru frați. Tatăl, Youssef Fadl, a spus că el și soția lui nu se gândesc să mai aibă copii, ceea ce pare destul de corect, având în vedere că au deja 10, conform LadBible.

Și vara trecută, doi părinți au bătut au reuşit să fie ei acei “1 la 200 de milioane”, după ce femeia a adus pe lume tripleți identici. Sian Williams, în vârstă de 31 de ani, și partenerul ei, Aaron Palfrey, au au trei fete minunate: Jorgie, Olivia și Belle.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie a născut 7 bebeluşi. Septupleţii, şase fetiţe şi un băieţel au venit pe lume pe cale naturală (Video)