Antena Meniu Search
x

Video O femeie a sărit într-un râu, pentru un câine, după ce a văzut-o pe stăpână legându-l de un bolovan şi aruncându-l în apă, în Anglia

O femeie a făcut un gest eroic salvând un câine de la înec. Aceasta a sărit într-un râu pentru a salva animalul, după ce a văzut că stăpâna acestuia l-a aruncat în apă, cu o piatră legată de lesă. Incidentul a avut loc în comitatul Nottinghamshire, din Anglia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.05.2022, 16:15

O femeie a sărit într-un râu pentru a salva un câine de la înec
Ciobănescul belgian Bella a primit îngrijire de specialitate şi şi-a recăpătat starea bună de sănătate - Profimedia Images
  • O eroină a salvat un câine de la înec, după ce stăpâna lui l-a aruncat în apă
  • Ciobănescul belgian avea un bolovan legat de lesă

Moment şocant în comitatul Nottinghamshire, din Anglia. O femeie şi-a aruncat câinele într-un râu, pentru a-l îneca. Înainte de a comite cumplitul gest, aceasta i-a prins şi un bolovan imens de lesă.

Spre norocul ciobănescului belgian, pe numele său Bella, o trecătoare a văzut întreaga scenă şi nu a ezitat să sară în apă pentru a salva animalul. Fără să se gândească la propria siguranță, Jane Harper a încercat din răsputeri să ridice câinele afară, potrivit dailymail.co.uk.

''Cum i-ar putea face cineva asta? Nu știu cât timp a stat în apă, dar nu cred că ar fi putut supraviețui mult mai mult. A fost atât de crud'', a afirmat aceasta.

Poliția din Nottinghamshire a dus câinele la un veterinar local, unde a primit îngrijire de specialitate şi şi-a recăpătat starea bună de sănătate.

Stăpâna animalului a pledat vinovată la acuzaţiile care i-au fost aduse. Ea a fost eliberată pe cauțiune până la următoarea sesiune judecătorească din martie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie a sărit într-un râu, pentru un câine, după ce a văzut-o pe stăpână legându-l de un bolovan şi aruncându-l în apă, în Anglia