Antena Meniu Search
x

Foto O femeie de 76 de ani din India, infectată cu Covid, s-a ”trezit din morți” chiar înainte de a fi incinerată

O femeie de 76 de ani din India, despre care familia ei credea că a murit infectată cu Covid, s-a trezit ”din morți” cu câteva momente înainte de a fi incinerată.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 22:00

O femeie de 76 de ani din India, infectată cu Covid, s-a ”trezit din morți” chiar înainte de a fi incinerată
O femeie de 76 de ani din India, infectată cu Covid, s-a ”trezit din morți” chiar înainte de a fi incinerată - Profimedia Images

Episodul bizar s-a petrecut în satul Mudhale din Baramati, India. Femeia, care fusese testată pozitiv cu Covid în urmă cu câteva zile, a deschis ochii și a început să plângă când familia ei pregătea ritualul de incinerare.

Familia a presupus că a murit după ce femeia și-a pierdut cunoștința

Shakuntala Gaikwad, a stat în izolare acasă, însă starea ei s-a deteriorat atât de mult, mai ales din cauza vârstei, motiv pentru care familia decis să o ducă la un spital din Baramati.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată ajunși la spital, rudele femeii au aflat că nu sunt locuri disponibile pentru ea. În timp ce așteptau în mașină, femeia a căzut inconștientă și nu a mai răspuns la niciun stimul. Familia a presupus că femeia a murit și și-au anunțat rudele să înceapă ritualurile de incinerare, scrie indiatoday.in.

Femeia a fost adusă înapoi acasă și a început să fie pregătită pentru incinerare. 

Femeia de 76 de ani a deschis ochii înainte de a fi incinerată

În acel moment femeia a deschis deodată ochii și a început să plângă. Șocate, rudele au dus-o la spital.

Polițistul Santosh Gaikwad a confirmat că incidentul a avut loc în satul Mudhale din Baramati.

Între timp, femeia a fost internată la Spitalul Jubileu de Argint din Baramati pentru tratament suplimentar, a declarat dr. Sadanand Kale, fondatorul Spitalului Jubileu de Argint.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie de 76 de ani din India, infectată cu Covid, s-a ”trezit din morți” chiar înainte de a fi incinerată