Antena Meniu Search
x

Bărbați filmați când aruncă cadavrul unei rude decedate de Covid în râu, în India. Imagini tulburătoare din țara devastată de pandemie. VIDEO

Imagini tulburătoare au fost filmate în India, unde doi bărbați au fost surprinși în timp ce aruncă de pe un pod cadavrul unei rude care murise din cauza Covid-19, în timp ce pandemia face încă ravagii în cele mai multe regiuni ale țării.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.05.2021, 15:22

Cadavru aruncat peste un pod, în rau, în India
Bărbați filmați când aruncă cadavrul unei rude decedate de Covid în râu, în India - Captura YouTube

Imaginile filmate vineri surprind momentul în care două persoane, una dintre ele purtând echipament complet de protecție împotriva Covid-19, aruncă peste balustrada unui pod rutier cadavrul unei persoane, în râul Rapti din Balrampur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rudele bărbatului decedat de Covid au fost arestate

Pe acelaşi subiect

Poliția din Uttar Pradesh a anunțat ulterior că a identificat rudele și le-a arestat. Este vorba de doi bărbați, pe nume Sanjay Kumar și Manoj Kumar, în timp ce victima a fost identificată ca fiind Premnath din Shohratgadh Siddharathanagar.

Victima fusese internată săptămâna trecută la spital, însă a murit după doar câteva zile de tratament, din cauza infecției cu Covid-19.

În conformitate cu regulile Covid, corpul său a fost predat rudelor sale pentru incinerare, dar acestea au ales să arunce cadavrul în râu.

Crematoriile din India, copleșite de numărul mare de cadavre

Multe crematorii au fost copleșite de numărul imens de cadavre, iar familiilor li s-a permis să efectueze incinerări la domiciliu, scrie Daily Mail.

Cu toate acestea, numeroase cadavre au fost văzute plutind pe Gange, pe fondul speculațiilor că numărul morților din India este cu mult mai mare decât cel raportat.

Localnicii din Uttar Pradesh spun că sunt forțați să înoate printre cadavre în timp ce se scaldă în râu, în timp ce câinii sălbatici și păsările le văd ca pe o sursă de hrană.

India, devastată de pandemie

India s-a luptat cu un al treilea val de coronavirus în ultima lună și, deși numărul cazurilor începe să scadă, țara are încă o creștere a numărului zilnic de morți din cauza Covid-19.

Numărul infecțiilor cu Covid-19 au ajuns, sâmbătă, la 173.790, cea mai mică creștere zilnică din ultima lună în India, în timp ce decesele au crescut cu 3.617. 

În ciuda reducerii anumitor restricții, experții au avertizat că indienii ar trebui să continue să respecte protocoalele de siguranță, reafirmând că pandemia nu s-a încheiat încă în India. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bărbați filmați când aruncă cadavrul unei rude decedate de Covid în râu, în India. Imagini tulburătoare din țara devastată de pandemie. VIDEO