Antena Meniu Search
x

Foto O femeie însărcinată s-a aruncat asupra fiului ei de patru ani pentru a-l proteja, după ce un om a deschis focul la o terasă din Brazilia

Clipe de panică într-o regiune a Braziliei. O femeie însărcinată s-a aruncat asupra copilului ei de patru ani pentru a-l proteja, după ce un om a deschis focul pe terasa unui restaurant. Acesta mai era însoţit de către un alt complice. Se pare că cei doi bărbaţi voiau să jefuiască localul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.01.2021, 11:04

Se pare că cei doi bărbaţi voiau să jefuiască localul
O femeie însărcinată s-a aruncat asupra fiului ei de patru ani pentru a-l proteja, după ce un om a deschis focul la o terasă din Brazilia - CCTV
  • Foc de armă pe terasa unui restaurant, în Brazilia
  • O femeie însărcinată şi-a protejat fiul cu orice preţ

Moment înspăimântător, după ce un om înarmat a deschis focul la o terasă din Brazilia. Disperată, o femeie însărcinată a ajuns să se arunce peste fiul ei pentru a-l proteja, într-un gest eroic.

Incidentul a avut loc în regiunea Recanto das Emas, duminică seara, în timp ce femeie, pe numele ei Rafaela Dantas, lua masa cu soțul și prietenii ei, după ce a participat la o slujbă bisericească locală.

Dantas, însărcinată în șase luni, a declarat pentru presa locală că a crezut inițial că cei doi suspecți au avut un dezacord cu unul dintre clienți. Abia apoi şi-a dat seama că situaţia a escaladat şi că este nevoită să protejeze viaţa copilului de patru ani. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îi arată pe cei doi agresori pășind pe terasă. În timp ce își anunțau intenția de a jefui restaurantul, unul dintre ei a scos o armă şi a început să tragă. Un client erou a încercat să îi ia din mână pistolul agresorului şi să îl pună la pământ. Chiar dacă trăgătorul a tras în direcţia lui, omul a fost ratat la milimetru. 

Gest eroic pentru salvarea copilului de doar patru ani 

Dantas poate fi văzută cum se ghemuieşte deasupra fiului pentru a-l proteja, stând lipită la pământ, în timp ce complicele omului înarmat s-a repezit pentru a apuca două telefoane mobile, ca mai apoi să o ia la fugă.

''A fost un moment de teroare. Este ceva ce nu ne așteptam niciodată să se întâmple. În ceasul disperării de acolo, prima reacție pe care o ai este destul de impulsivă'', a spus femeia. 

Din fericire, niciunul dintre clienți nu a fost rănit în timpul jafului, potrivit dailymail.co.uk.

Autoritățile locale au recuperat unul dintre telefoanele mobile, după ce a fost abandonat într-un tufiș din apropiere. O anchetă este în curs de desfăşurare. Identitatea atacatorilor nu a fost încă descoperită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O femeie însărcinată s-a aruncat asupra fiului ei de patru ani pentru a-l proteja, după ce un om a deschis focul la o terasă din Brazilia