Antena Meniu Search
x

Video O femeie şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului, după ce a văzut un păianjen imens pe plafon, în Australia

O femeie din Australia a avut parte de un moment nu tocmai plăcut. Aceasta a descoperit un păianjen uriaş chiar pe plafonul maşinii pe care o conducea. De teamă, femeia s-a dat jos din autoturism, chiar dacă acest lucru a însemnat să blocheze traficul din jur. Nu a ezitat însă să filmeze întreaga scenă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 27.11.2020, 18:37

Incidentul a avut loc în Australia
Femeia şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului, din cauza păianjenului uriaş - truthinlove44 via Tik Tok
  • O femeie a blocat traficul, după ce a coborât din maşină, fiind speriată de un păianjen uriaş
  • Incidentul a avut loc în Sydney, Australia

O femeie din Sydney, Australia, a decis să îşi abandoneze maşina în mijlocul drumului, după ce a zărit un păianjen imens pe plafon. Speriată, aceasta nu a mai putut să îşi continue drumul, chiar dacă gestul său a însemnat să îi blocheze pentru scurt timp pe ceilalţi participanţi la trafic. 

Deşi panicată, femeia a ales să scoată telefonul şi să filmeze, ca mai apoi să posteze clipul pe internet. Momentul a devenit hiliar pentru unii internauţi, în condiţiile în care aceasta se aude pe fundal cum spune că singura soluţie viabilă ar fi să dea foc maşinii şi să meargă pe jos către casă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că păianjenul nu era unul veninos, însă scurta plimbare pe care a făcut-o pe plafonul maşinii a fost suficient cât să bage frica în australiancă, notează dailymail.co.uk.

Numeroase persoane s-au înghesuit să comenteze la postare. Unele dintre ele şi-au povestit chiar propriile experienţe. 

''Am avut o experiență similară acum două săptămâni. Am plâns.'', a scris o persoană.

''Mi s-a întâmplat asta cu un păianjen mic și aproape că am făcut accident'', a adăugat un alt om.

Alţi internauţi nu au întârziat însă să o critice, spunând că respectiva specie este des întâlnită în Australia şi nu ar fi de fapt atât de periculoasă. 

Femeia a încărcat ulterior un alt filmuleţ prin care a explicat şi cum s-a rezolvat situaţia.

''Păianjenul s-a târât afară pe fereastră, apoi a urcat pe acoperişul maşinii, ca ulterior să sară de pe acoperiş direct pe şosea, fugind peste drum'', a menţionat femeia.

Aceasta şi-a continuat apoi drumul în siguranţă, însă nu a uitat să menţioneze faptul că respectivul păianjen se află acum în căutarea unei alte gazde din Sydney. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului, după ce a văzut un păianjen imens pe plafon, în Australia