Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a lovit partenerul cu un ciocan şi i-ar fi otrăvit cafeaua, fiind supărată că omul a uitat televizorul deschis peste noapte, în SUA

O femeie este acuzată că şi-a lovit partenerul cu un ciocan şi că i-ar fi turnat înălbitor în cafea, în încercarea de a-l otrăvi, fiind supărată că omul uita televizorul deschis noaptea. Ea susţine că era furioasă deoarece nu putea să doarmă. Se pare că cei doi aveau probleme mai vechi, însă acesta a fost momentul în care certurile dintre ei au escaladat. Incidentul a avut loc în SUA.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.02.2021, 16:06

Incidentul a avut loc în SUA
O femeie este acuzată că şi-a lovit partenerul şi că i-ar fi turnat înălbitor în cafea, în încercarea de a-l otrăvi, fiind supărată că omul uita televizorul deschis noaptea - iStock by Getty Images
  • Femeie furioasă că partenerul uita televizorul deschis
  • Bărbatul a fost lovit cu un ciocan în timp ce dormea

O femeie de 74 de ani a fost acuzată că și-a lovit partenerul cu un ciocan pentru că omul a lăsat televizorul aprins peste noapte. Aceasta era furioasă deoarece nu a reuşit să doarmă. Incidentul a avut loc în statul Arizona, din SUA.

De asemenea, Marilyn Kepler este acuzată şi de faptul că ar fi pus înălbitor în cafeaua partenerului, în încercarea de a-l otrăvi. Ea le-a spus polițiștilor că este supărată pe el deoarece nu se poate culca cu televizorul lăsat pornit noaptea. 

Partenerul ei, al cărui nume nu a fost dezvăluit, în vârstă tot de 74 de ani, a spus că a lovit în cap în timp ce dormea. El le-a spus ofițerilor că a reușit să o convingă să-l ducă la spital imedia după asalt. Însă rezultatul nu a fost cel dorit, în condiţiile în care femeia a trecut cu mașina pe lângă spital și a aţintit o armă spre el în timp ce conducea, a adăugat omul.

Poliția a spus că bărbatul a reușit să lupte cu Marilyn și să scape din mașină. Trecătorii au văzut victima în vârstă și au condus-o la cel mai apropiat spital, unde a primit tratament pentru rănile din zona capului. 

Cuplul avea probleme mai vechi, nerezolvate 

Marilyn a fost arestată pentru agresiune agravată, pentru violența în familie. Ea le-a spus ofițerilor că zgomotul televizorului a fost ultimul incident dintr-o serie de probleme pe care cuplul le avea, fiind picătura care a umplut paharul. 

Victima susţine că a fost în mod regulat abuzată verbal, incidentul nefiind unul singular. Poliția s-a ocupat anterior de astfel de evenimente apărute în cuplu, potrivit dailystar.co.uk.

Potrivit informaţiilor presei locale, anul trecut, ea le-a spus ofițerilor că a fost aruncată la pământ de partener, dar nu a fost rănită și nu a vrut să depună plângere împotriva bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a lovit partenerul cu un ciocan şi i-ar fi otrăvit cafeaua, fiind supărată că omul a uitat televizorul deschis peste noapte, în SUA