Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 5 ani i-a salvat viaţa frăţiorului de 1 an. Copiii au stat blocaţi 2 zile în maşină lângă cadavrele părinţilor

O fetiță de 5 ani i-a salvat viața frățiorului ei după un accident de mașină care le-a ucis părinții. Copila şi cei doi fraţi ai ei de 1 şi 2 ani au rămas blocaţi mai bine de două zile în maşina distrusă, lângă cadavrele părinţilor.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 13:25

O fetiţă de 5 ani i-a salvat viaţa frăţiorului de 1 an. Copiii au stat blocaţi 2 zile în maşină lângă cadavrele părinţilor
O fetiță i-a salvat viaţa frăţiorului după un accident care le-a ucis părinții - 9news / Supplied

Accidentul s-a petrecut în dimineaţa de Crăciun într-o zonă izolată din vestul Australiei, relatează Nine News, citat de CNN. Maşina, un Land Rover Discovery, în care se aflau cei 5 membri ai familiei a fost găsită marți dimineață în Kondinin, la aproximativ 280 de kilometri est de capitala statului Perth.

Părinții lor Cindy Braddock, 25 de ani, și Jake Day, 28 de ani, au fost declarați morți la fața locului. Cei trei copii au supraviețuit accidentului, dar au rămas blocați în vehicul lângă părinții lor decedaţi, la temperaturi  foarte ridicate. Au fost descoperiți de un alt membru al familiei care a plecat în căutarea lor.

Toţi cinci, părinţii, fetiţa de 5 ani și cei doi frați ai ei, de 2 și 1 an, au fost daţi dispăruţi luni, 26 decembrie, după ce nu au mai ajuns la o sărbătoare de Crăciun. Fetița i-a salvat viața fratelui ei de un an, eliberându-l din scaunul pentru copii a povestit presei o rudă, Michael Read.

"Dacă nu ar fi desfăcut catarama scaunului de mașină, fratele ei de 1 an nu ar fi cu noi astăzi", a spus Read. "Probabil că nu va conştientiza asta timp de câțiva ani", adăugat el. Calvarul copiilor a fost îngreunat şi de temperaturile ridicate, a mai spus Read.

"Practic, au rămas blocați în mașină timp de 55 de ore la 30 de grade Celsius" a spus el pentru Nine News. "Nimeni nu știe prin ce au trecut". Copiii au fost duși la spital cu deshidratare severă. Ei au suferit răni care nu le pun viața în pericol și vor fi externați din spital în zilele următoare. 

Accidentul a şocat orăşelul Kondinin şi a intensificat apelurile ca oamenii să aibă grijă cum conduc pe drumurile de țară. "Trebuie să îmbunătățim siguranța rutieră în acest stat. Prea multe familii au fost afectate, este tragic, trebuie să îmbunătățim lucrurile" a spus un oficial din Perth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 5 ani i-a salvat viaţa frăţiorului de 1 an. Copiii au stat blocaţi 2 zile în maşină lângă cadavrele părinţilor