Antena Meniu Search
x

O fetiță de 9 ani, la un pas de moarte după ce a atins un fir electric într-o piscină. Șocul a fost atât de puternic că paralizat-o de la gât în jos și i-a afectat mușchiul inimii

O fetiță de 9 ani din Anglia a fost la un pas de moarte, ea suferind un masiv șoc electric după ce a atins un fir electric într-o piscină, în Thailanda.

O fetiță de 9 ani din Anglia a fost la un pas de moarte, ea suferind un masiv șoc electric după ce a atins un fir electric într-o piscină, în Thailanda.

Jade Miller (9 ani) se afla cu familia ei în vacanță în Thailanda. Într-una din zile, fata s-a jucat în piscina hotelului Golden Temple Hotel, iar la un moment dat a atins un fir electric. 

Fetița a suferit un masiv șoc electric, care a paralizat-o de la gât în jos, în primă instanță, și i-a afectat mușchiul inimii, potrivit medicilor de la spitalul unde a fost transportată.

Pe acelaşi subiect

Părinții ei, Meredith și Simon Miller, au fost nevoiți să facă rapid rost de 20.000 de lire sterline pentru a transporta pe Jade la un spital mai bun din Thailanda.

Fata a suferit arsuri grave la piciorul stâng, în locul unde a intrat și ieșit curentul electric.

Acum, fetița de nouă ani continuă să aibă coșmaruri din cauza celor întâmplate în urmă cu câteva luni.

Ea a trimis o scrisoare oficialilor hotelului, care neagă vreo responsabilitate în acest accident, susținând că aceasta ar fi mers la piscină, într-o zonă restricționată.

"Sunt tristă că Sutn supărată. Am fost la un pas de moarte", a scrie ea.

Părinții susțin că hotelul a plătit prima noapte de spitalizare, dar a refuzat să achite restul cheltuielilor, care se ridică la 30.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O fetiță de 9 ani, la un pas de moarte după ce a atins un fir electric într-o piscină. Șocul a fost atât de puternic că paralizat-o de la gât în jos și i-a afectat mușchiul inimii