Antena Meniu Search
x

O fetiţă de patru ani, a doua victimă după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt în Spania. Alţi şase copii au fost răniţi

O fetiţă de doar patru ani a murit luni din cauza rănilor, după tragedia cumplită din estul Spaniei, unde un castel gonflabil a fost luat de vânt. O copilă de opt ani a murit a doua zi, iar la spital în stare gravă se află alte 7 victime, potrivit unui comunicat transmis de primăria comunei Mislata, situată în apropiere de Valencia, unde a avut loc drama la 4 ianuarie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.01.2022, 14:44

Două fetiţe au pierit, iar alţi şapte copii au fost răniţi după ce un castelul gonflabil a fost brusc luat de vânt. Incidentul dramatic a avut loc în timpul unei petreceri la Mislata, în data de 4 ianuarie. Evenimentul pare tras la indigo cu cel care a avut loc luna trecută în Australia. 

Cei nouă copii se jucau împreună pe castelul gonflabil moment în care o rafală de vânt a ridicat costrucţia câţiva metri în aer, izbindu-i apoi pe cei mici de pământ. Fetiţa de opt ani a murit 12 ore mai târziu, la spital, din cauza rănilor grave. Alţi şapte copii au fost şi ei internaţi, însă din fericire starea lor este una bună, potrivit Daily Mail.

Fata în vârstă de opt ani a murit a doua zi

”Deplângem moartea unui al doilea copil, spitalizat într-o stare gravă după accident”, a anunţat luni într-un comunicat Primăria Mislata.

Pe acelaşi subiect

Comuna, care a decretat deja doliu după moartea primei fetiţe, l-a prelungit până miercuri. Ceilalţi copii, răniţi mai uşor, au fost externaţi la o zi după accident.

Poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili dacă castelul gonflabil respecta normele de siguranţă. Primarul din Mislata a transmis însă că rămâne la latitudinea poliţiştilor să stabilească cine este vinovat pentru această tragedie şi a declarat printr-un comunicat de presă că este ptuernic afectat după ce a aflat de decesul primei fetiţe. „În urma tragicului incident de aseară, am declarat o perioadă de doliu local, până pe 7 ianuarie, din cauza decesului unuia dintre cei nouă copii. Dorim să transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei și prietenilor tinerei care și-a pierdut viața. Avea doar opt ani", a spus el la acel moment. 

Şase copii au murit în Australia, după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt

Tragedia pare trasă la indigo după ce alţi 6 copii au murit la jumătatea lui decembrie, după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt, în timpul unei furtuni, în Australia. Elevii unei şcoli primare se aflau la o petrecere de sfârşit de an în oraşul Devenport, în Tasmania. Incidentul a îndoliat înntreaga ţară. 

Chace Harrison a devenit al șaselea tânăr care a murit din cauza rănilor, după ce a fost deconectat de la aparate El a fost printre cei nouă elevi care au căzut din castelul gonflabil când acesta a fost ridicat de vânt la un târg școlar din Devonport, Tasmania.  Ceilalți cinci copii care și-au pierdut viața au fost Addison Stewart, în vârstă de 11 ani, și Zane Mellor, Jye Sheehan, Jalailah Jayne-Maree Jones și Peter Dodt, în vârstă de 12 ani. 

Două fetițe au fost aruncate în aer, după ce un castelul gonflabil a explodat, în Rusia

În luna mai 2021, două fetițe de trei și patru ani au fost aruncate în aer, după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat, în Rusia. Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care castelul gonflabil din orașul rus Barnaul sare în aer, cu cele două fetițe la interior, apoi de prăbușește la pământ. 

Anna, fetița în vârstă de trei ani, a suferit o contuzie și o fractură a coloanei vertebrale, în prezent ea fiind în stare critică. Vika, în vârstă de patru ani, are o fractură a craniului și are răni la plămâni și abdomen. Ea a aterizat la aproximativ 4 metri de castelul gonflabil și se află într-o stare extrem de gravă, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de patru ani, a doua victimă după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt în Spania. Alţi şase copii au fost răniţi