Antena Meniu Search
x

Galerie foto O întreagă familie de români a murit într-un accident înfiorător, în Italia. Mama, tatăl și fiica au sfârșit pe un drum din Veneția

Tragedie în Italia, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui groaznic accident în Veneția, pe șoseaua Triestina, sensul spre Jesolo. O tânără și părinții ei, cetățeni români, au murit pe loc după ce mașina familiei s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2021, 21:21

Nenorocirea a avut loc duminică, la ora 23.30, pe teritoriul localității Portegrandi, comuna Quarto d’Altino. Tatiana Celina Ciobanu (40 de ani), Francisc Marita Ciobanu (45 de ani) și fiica lor Diana Francesca Ciobanu (21 de ani), români cu domiciliul în Jesolo, se aflau într-un Ford Focus, în momentul în care s-au ciocnit cu o Toyota Yaris, condusă de Jyotika Piaser, o tânără de 29 de ani.

La volanul Fordului se afla Tatiana Ciobanu, potrivit Corriere del Veneto.

În urma impactului devastator, întreaga familie de români a murit loc. Echipajele de prim-ajutor care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra de 21 de ani și părinții ei, medicii fiind nevoiți să constate decesul. Din păcate, la scurt timp după intervenția salvatorilor, a murit și șoferița celui de-al doilea autoturism, tânăra Jyotika Piaser. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauzele accidentului mortal cu români, cercetate de carabiniei

Cercetările carabinierilor din San Donà di Piave sunt în desfășurare, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Potrivit Il Gazzettino, se pare că Toyota ar fi intrat pe contrasens, unde a spulberat maşina românilor.

În accident a fost implicat și un al treilea autoturism. Este vorba despre un Mercedes, care a lovit Toyota Yaris imediat după accident. La bord se afla un bărbat de 65 de ani din Treviso.

Omul a fost transportat la spital, însă a fost imediat externat. Șoferul nu a observat Yaris-ul pe carosabil, deoarce ambele mașini implicate în accident aveau farurile stinse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O întreagă familie de români a murit într-un accident înfiorător, în Italia. Mama, tatăl și fiica au sfârșit pe un drum din Veneția