Antena Meniu Search
x

Video O jurnalistă aflată pe acoperișul unui bloc din Gaza în timpul unui LIVE a surprins cum o clădire vecină este bombardată

O jurnalistă din Gaza a surprins momentul în care avioane de luptă ale Israelului au lovit o clădire aflată la câțiva metri de ea, în timp ce relata live pentru Al Jazeera de pe un bloc.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 20:55

Vezi și

Jurnalista Youmna Al Sayed a continuat să ofere detalii despre atac chiar dacă explozii puternice se auzeau pe fundal la câțiva metri de ea. Femeia se afla pe acoperișul unui imobil când s-a produs atacul. Avioanele de luptă au aruncat două bombe asupra unei clădiri-turn aflate la câțiva metri distanță și care adăpostea birouri pentru canalul Al-Aqsa al Hamas. Este situată pe cea mai aglomerată stradă comercială din Gaza, în cartierul Roman.

În primele secunde jurnalista își păstrează cumpătul apoi pleacă din fața camerei. ”Oh, Doamne, da, da, da, trebuie să cobor .. Nu pot, nu pot ... Dacă mă auziți ... O să ... o să direcționez camera acum spre acele explozii. Mă puteți auzi? Da, am îndreptat camera acum spre explozie. Acesta este, acesta este Turnul Al Shourouk care a fost doborât după cum puteți vedea. Stăteam chiar vizavi de ea când vorbeam cu voi. Distrugerea este masivă. Aceasta este una dintre ... aceasta este una dintre cele mai mari clădiri. Clădirea nu a căzut încă, nu a căzut încă, ceea ce înseamnă că mai multe rachete o vor lovi chiar acum ", transmite jurnalista. 

Cel puțin 83 de palestinieni și șapte israelieni au fost uciși de când au început luptele în regiune, luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O jurnalistă aflată pe acoperișul unui bloc din Gaza în timpul unui LIVE a surprins cum o clădire vecină este bombardată