Antena Meniu Search
x

O jurnalistă BBC Ucraina a aflat în direct că blocul unde locuia a fost distrus de bombardamente

Jurnalista BBC Ucraina, Olga Malchevska, a aflat în direct că blocul din Kiev, unde a locuit cu părinții săi, a fost distrus în bombardamentele rusești. Din fericire, tânăra primise, cu doar câteva minute înainte, un mesaj de la mama sa, anunțând-o că este în siguranță. 

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 15:28

O jurnalistă BBC Ucraina a aflat în direct că blocul unde locuia a fost distrus de bombardamente
O jurnalistă BBC Ucraina a aflat în direct că blocul unde locuia a fost distrus de bombardamente - Captură video / Twitter

Armata ucraineană a transmis vineri că trupele sale se luptă cu forţele ruse în zona extinsă a capitalei Kiev. Soldaţii înaintează cu tancurile pe străzi şi deschid focul, în timp ce localnicii sunt îndemnaţi să folosească cocktailuri Molotov împotriva atacatorilor. Ţinta este una clară, şi anume guvernul ucrainean.

Jurnalista ucraineană Olga Malchevska, invitată în studioul BBC din Londra pentru a comenta situația din țara sa natală, a aflat în direct că blocul în care locuia cu părinții săi a fost distrus de armata rusă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ieri, când am acceptat să vin aici, nu mi-am imaginat că la ora 3:00 AM (ora Londrei), casa mea este bombardată. Imaginile, pe care toată lumea le-a văzut, sunt din orașul meu natal. Dar slavă domnului, familia mea este bine".

La un moment dat, pe ecrane sunt difuzate imagini cu un bloc distrus complet de bombardamente. Olga Malchevska, copleșită de durere, confirmă că este chiar blocul în care locuia cu părinții săi.

"Vedem echipajele de pompieri, vedem străzile din Kiev...(n.r. pauză) Această clădire este chiar locuința mea. Încerc să-mi dau seama unde este apartamentul meu. Locuiam la etajul 6. Nu pot să realizez că ceea ce văd acum este exact locul unde am locuit", spune Olga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O jurnalistă BBC Ucraina a aflat în direct că blocul unde locuia a fost distrus de bombardamente