Antena Meniu Search
x

Imagini cu macaraua care s-a prăbuşit peste o tribună a stadionului din Brazilia

Un accident teribil s-a petrecut pe stadionul pe care ar trebui să aibă loc primul meci de la campionatul mondial de fotbal, din Brazilia, Corinthians Arena. Doi oameni au murit şi încă unul a fost rănit după ce o macara s-a prăbuşit peste o tribună.

Vezi și

Din cauza accidentului, mulţi se tem acum că stadionul Corinthians Arena nu va mai fi gata la timp. În timp ce ridica o bucată din acoperiş, macaraua s-a prăbuşit peste tribuna de unde, pe 12 iunie, peste o sută de mii de spectatori vor urmări meciul de deschidere a Cupei Mondiale. Sute de oameni au fost martori la tragedia care a luat vieţile a doi muncitori de pe arenă şi a băgat un altul în spital.

Macaraua ridica structura când acesta a căzut şi a luat şi macaraua după ea, prăbuşindu-se cu totul. Adeseori venim să urmărim progresele pe şantier pentru că sunt în ultimele stadii şi urmărim progresul şi pe internet.

Stadionul era finalizat în proporţie de 94 la sută, înainte de incident, iar brazilienii erau încrezători că vor respecta termenul-limită, de 31 decembrie, fixat de FIFA. Dar din cauza pagubelor provocate de acest incident, multe publicaţii se indoiesc că brazilienii vor mai putea termina stadionul până la sfârşitul anului. Constructorii sunt însă optimişti.

Structura nu a fost compromisă. Au fost provocate daune în anumite părţi ale clădirii, dar nu au compromis securitatea sau stabilitatea structurii.

Iniţial, autorităţile au plasat bilanţul la trei morţi, însă echipajele de salvare au reuşit să îl resusciteze pe al treilea muncitor prins sub dărâmături, care a ajuns în stare gravă la spital.

Intră aici pentru a vedea mai multe poze de la locul accidentului !

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Imagini cu macaraua care s-a prăbuşit peste o tribună a stadionului din Brazilia