Antena Meniu Search
x

O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi, după ce a pierdut prea mult sânge la naştere, în Brazilia

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, la scurt timp după ceea ce trebuia să fie o zi extrem de specială. O mamă a şase copilaşi şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a adus pe lume tripleţi, din cauza unei hemoragii puternice.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.01.2021, 15:17

Picioare de bebeluş
O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi - iStock | Getty Images
  • Femeia a suferit hemoragii puternice
  • A fost supusă unei alte intervenţii

Camila Cassimiro da Conceicao, în vârstă de 26 de ani, a născut trei copii sănătoși şi frumoşi, o veste care a bucurat nespus familia. La scurt timp însă, din cauza unei hemoragii, a fost dusă de urgență la Terapie Intensivă.

Femeia fusese cap de afiş în toate ziariele din Brazilia, dat fiind faptul că înainte de a rămâne însărcinată cu tripleţi, avusese alte două sarcini, între care o sarcină rezultată cu gemeni.

A fost fotografiată cu nou-născuții Vitoria, Breno și Valentina la momentul respectiv, după operaţia de cezariană, marți după-amiază, la un spital din orașul Itajai, în sudul statului Santa Catarina.

Tânăra mamă a fost internată la Terapie Intensivă după naştere

Bucuria soțului, Jose, s-a transformat în îngrijorare după ce medicii Thatyane Zanata și Debora Cristina Siqueira l-au anunţat că femeia a suferit hemoragii puternice, a fost supusă unei alte intervenţii şi ulterior internată la terapie intensivă, în stare gravă.

În mod tragic, spitalul Marieta Konder Bornhausen a confirmat astăzi că proaspăta mămică nu a supravieţuit.

„Este atât de dificil să vezi copiii pierzându-și mama la o vârstă atât de fragedă. Inima mea se îndreaptă spre familie. Este atât de trist” a spus Silvana Marinho, cunoştinţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Camila a născut tripleţi printr-o cezariană care a avut loc fără incidente. Imediat după aceea a suferit complicaţii grave care au necesitat o altă intervenţie chirurgicală. Datorită condiţiei precare, pacienta a fost transferată la secția de terapie intensivă, suferind o înrăutățire a stării de sănătate, care din păcate sa încheiat cu decesul. Suntem solidari cu familia îndurerată și le oferim tot sprijinul nostru” a declarat unul dintre medicii spitalului.

Tripleţii, născuţi la 36 de săptămâni, nici măcar nu au avut nevoie să fie transportaţi la o unitate neonatală cu dependenţă ridicată, fapt destul de normal la naşterile multiple, medicii declară că se descurcă foarte bine şi sunt trei fetiţe foarte sănătoase.

A fost pentru prima dată în 2021 când s-au născut tripleţi la spitalul Itajai, potrivit The Sun.

O anchetă internă a fost deschisă pentru a se stabili care au fost circumstanţele producerii incidentului şi dacă cineva se face vinovat de decesul femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi, după ce a pierdut prea mult sânge la naştere, în Brazilia