Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O mamă a născut un băiețel sănătos cu doar câteva ore înainte să moară de COVID-19, în Rusia

O întreagă familie a fost decimată de coronavirus, în Rusia. O mămică s-a stins din viaţă la scurt timp după ce a născut, la doar câteva zile după ce tatăl murise și cu puţin timp înainte ca mama ei să fie ucisă de virus.

de Andreea Anghel

la 01.12.2020 , 09:50

Părinţii femeii au fost răpuşi şi ei de coronavirus Svetlana a murit la doar câteva ore după ce a dat naştere unui băieţel pe care nu a mai apucat să îl vadă - Social Media
  • O întreagă familie a fost răpusă de coronavirus, în Rusia
  • Mămica s-a stins din viaţă la doar câteva ore după ce a dat naştere unui băieţel

Familie răpusă de coronavirus în Sankt Petersburg, Rusia. O mămică a murit la doar câteva ore după ce a dat naştere unui băieţel. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât şi tatăl ei se stinsese din viaţă tot din cauza virusului, cu câteva zile înainte. Mama ei avea să aibă aceeaşi soartă.

Svetlana în vârstă de 36 de ani, a născut în timp ce era ataşată la un ventilator, pentru a putea respira. Bebeluşul, deşi născut prematur, a fost singurul supravieţuitor al familiei distruse de COVID-19. 

Potrivit informaţiilor, femeia ar fi luat virusul în timp ce îşi vizita tatăl la spital. Omul în vârstă de 64 de ani fusese supus unei operaţii cardiace. El a murit din cauza coronavirusului, la doar opt zile după ce fusese externat din spital, notează mirror.co.uk.

Articolul continuă după reclamă

''Tatăl meu, erai cel mai bun om din această lume. Te voi iubi mereu!'', scria femeia atunci.

Svetlana a mers la maternitate pentru a naște, când a fost confirmată cu COVID-19. Atunci a fost trimisă la un spital de boli infecțioase. La câteva ore după naștere, aceasta a murit.

Copilul a fost numit Kirey, după tatăl femeii.

Înainte ca Svetlana să-și piardă viața, mama ei devenise și ea grav bolnavă, tot din cauza coronavirusului. Într-un final, aceasta a pierdut şi ea bătălia cu virusul.

Cele trei decese au declanșat o luptă pentru custodia băieţelului Kirey, în condiţiile în care Svetlana nu a recunoscut niciodată cine este tatăl copilului cu adevărat. Verişoara ei s-a oferit să adopte şi să crească copilul. 

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O mamă a născut un băiețel sănătos cu doar câteva ore înainte să moară de COVID-19, în Rusia