Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a vrut să plătească un asasin pentru a-și ucide soacra, în SUA. Femeia bănuia că fostul soţ are un plan cu mama lui de a lua custodia copiilor

Sătulă de gândul că fostul soţ pune la cale un plan cu mama lui pentru a lua custodia copiilor, o femeie a decis să plătească un asasin pentru a scăpa de soacră. Însă dorinţa nu a mers conform planului, după ce omul de legătură a ajuns să devină informatorul poliţiei.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.03.2021, 12:23

Femeia bănuia că fostul soţ avea un plan cu mama lui pentru a lua custodia copiilor
O mamă a vrut să plătească un asasin pentru a-și ucide soacra - Camden County Jail; Facebook
  • O femeie din SUA a vrut să îşi ucidă soacra
  • Ea dorea să plătească 1.500 de dolari pentru un asasin

Un agent imobiliar, model și ''mamă veselă''  a oferit 1.500 de dolari pentru ca un asasin să-i omoare soacra, spun procurorii. Leigh Ann Bauman, în vârstă de 43 de ani, și fostul ei soț au divorțat în 2018. Ea credea că omul, împreună cu mama lui, urmau să o ducă la tribunal, ca să lupte pentru custodia copiilor. 

Bauman a fost înregistrată discutând planul, în timp ce încerca să recruteze oameni în oraşul Saint Louis. Ea avea nevoie ca lovitura să pară un accident, potrivit procuraturii. Femeia a primit mai multe șanse să se răzgândească când a fost întrebată de către un martor, transformat ulterior în informator, dacă vrea să meargă înainte, dar se pare că nu a vrut să dea înapoi. 

Aceasta s-a adresat inițial martorului, după ce plecase într-o zi să-și ia copiii, dar aceștia au refuzat să meargă cu ea. Ulterior, le-ar fi trimis un mesaj prin care le spunea că bunica lor va muri. Copiii i-au povestit tatălui despre incident, iar acesta şi-a confruntat fosta soţie. Ea i-a răspuns că mesajul se referea doar la faptul că bunica era bătrână și avea oricum să moară.

Deşi ştia că acest lucru este greşit, femeia nu voia să renunţe la planul iniţial

Bauman i-ar fi spus martorului: ''Vreau un asasin, cineva să scape de ea''. Când martorul a întrebat dacă vorbea serios, ea a declarat că ştie că este greşit pentru că este creştină, dar că o să meargă la biserică şi o să ceară iertare pentru ce a făcut.  

Marți seara, se pare că Bauman l-a sunat pe martor cerându-i să vină la ea acasă. Acesta a înregistrat o conversație în care a pretins că i-a găsit pe asasinii solicitați. Apoi femeia a răspuns: ''Bine, este un preț rezonabil''. Bauman i-a spus martorului că va merge la bancă miercuri, dar o zi mai târziu a fost arestată.  Documentele instanței spun că aceasta a dat viina pe martor, spunând că omul încerca să obțină bani. 

Femeia a fost acuzată de conspirație pentru comiterea unei crime de gradul întâi și a fost dusă în arest, la închisoare. Judecătorul a refuzat ca aceasta să poată fi eliberată pe cauţiune, potrivit dailymail.co.uk

Procurorul județului Camden, Caleb Cunningham, a declarat vineri: ''Suntem foarte recunoscători pentru ceea ce a făcut martorul în acest caz. Încurajăm pe oricine să contacteze forțele de ordine dacă există o infracțiune sau o posibilă infracțiune''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O mamă a vrut să plătească un asasin pentru a-și ucide soacra, în SUA. Femeia bănuia că fostul soţ are un plan cu mama lui de a lua custodia copiilor