Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Anglia a aflat că are cancer în fază terminală, iar acum este disperată să strângă bani pentru propria înmormântare: „În 24 de ore, viaţa mea s-a prăbuşit”

A aflat că are cancer în fază terminală şi că nu mai are mult de trăit mult timp. Drept pentru care, acum femeia din Anglia, mamă a patru copii, încearcă să strângă bani pentru propria înmormântare. Totodată, se foloseşte de TikTok pentru a lăsa urmaşilor săi amintiri digitale.

de Monica Palade

la 25.01.2021 , 12:33

O mămă din Anglia a aflat că are cancer în fază terminală, iar acum este disperată să strângă bani pentru propria înmormântare: „În 24 de ore, viaţa mea s-a prăbuşit” - TikTok
  • O viaţă spulberată într-o clipă
  • Diagnosticată şi cu Covid-19

Stacey Pentland, din Newcastle, Anglia, a fost diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu în luna aprilie 2020, după ce a fost dusă la spital cu dureri pelvine. După multe teste şi un RMN, tânăra de 35 de ani a aflat că are cancer răspândit în tot organismul.

O viaţă spulberată într-o clipă

Femeia şi soţul său, Anthony, au patru copii, de 20, 18, 14 şi 12 ani. Stacey recunoaşte că în 24 de ore viaţa ei s-a schimbat complet.

Articolul continuă după reclamă

„Trăiam o viață normală sănătoasă de 35 de ani, patru copii frumoși, aveam toată viața în fața mea. Visele de a-mi vedea copiii crescând, de a-i duce într-o zi în faţa altarului, de a deveni bunică, toate lucrurile frumoase la care visăm ca părinte. În doar 24 de ore, viața mi s-a prăbușit în fața ochilor. Singură în spital în mijlocul pandemiei, fără să pot să îmi văd familia sau prietenii şi luptând singură cu gândul că voi muri a fost devastator. Ideea de a trebui să le spun copiilor mei că sunt în fază terminală îmi sfâşia literalmente inima”, a povestit femeia.

Diagnosticată şi cu Covid-19

Ca şi cum nu ar fi fost suficient, Stacey Pentland a fost diagnosticată cu Covid-19, ceea ce a determinat-o să-şi creeze un cont de TikTok, îngrozită că ar putea să moară mai devreme decât ar fi crezut. Contul, pe care Stacey Pentland îl foloseşte ca să documenteze tratamentul ei împotriva cancerului şi pentru a-i ajuta pe copii să îşi amintească de ea, a strâns deja 50.000 de urmăritori.

Femeia povesteşte cum se simte, ce face zilnic şi răspunde la întrebări. De asemenea, şi-a făcut şi pagină de strângere de fonduri pentru a-şi plăti înmormântarea, dar şi pentru costurile medicale, susţinând că „fiecare bănuţ ajută”.

„Este incredibil de istovitor, chimioterapia mă termină total. Dar o fac pentru copiii mei, pot să îmi taie şi mâinile, dacă asta ar însemna că pot să mai rămân cu copiii mei”, a declarat Pentland pentru The Chronicle Live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » O mamă din Anglia a aflat că are cancer în fază terminală, iar acum este disperată să strângă bani pentru propria înmormântare: „În 24 de ore, viaţa mea s-a prăbuşit”