Antena Meniu Search
x

O mamă din Australia a căzut de la aproape 50 de metri înălţime într-o cascadă, sub ochii disperaţi ai copiilor săi

O mamă a căzut de la aproape 50 de metri înălţime într-o cascadă şi a murit chiar sub ochii copiilor săi. Incidentul a avut loc de Ziua Mamei.

de Monica Palade

la 10.05.2021, 16:25

O mamă din Australia a căzut de la aproape 50 de metri înălţime într-o cascadă, sub ochii disperaţi ai copiilor săi - Shutterstock

Femeia de 58 de ani traversa Windin Falls, în Cairns, Far North Queensland, Australia, când a alunecat şi a căzut.

Tragedia de duminică după-amiază a fost privită de martori îngroziți care au povestit cum forţa apei a tras-o direct spre moarte.

Trasă direct spre moarte

Blake Thomas a povestit pentru Daily Mail: „Era în apă, fiind împinsă înainte şi înapoi ... apa era prea rapidă. A aruncat-o direct de pe stâncă”. Bărbatul a mai spus că femeia, care era cu cei doi copii ai săi şi cu iubitul fiicei sale, a leşinat câteva secunde, după care a început să lovească apa.

Pe acelaşi subiect

„Am zărit-o plutind deasupra la final şi am văzut elicopterul de salvare cum o recuperează. Înfiorător”, a adăugat bărbatul.

Ziua Mamei a fost sărbătorită, duminică, în Australia. Poliţiştii au fost chemaţi, dar a fost nevoie de un elicopter de salvare, ofiţeri tereştri şi drone şi în jur de trei ore ca să îi găsească trupul.

Ape agitate după ploi torenţiale

Apa era extrem de agitată după zile bune de ploaie torenţială. Reprezentantul Serviciului de Urgenţă, Peter Rinaudo, a declarat că a fost o moarte tragică. „Am activat membrii echipajelor noastre din Atherton și Malanda și am luat un ATV pe pista de mers pe jos care duce la Windin Falls. Din păcate la ora la care am ajuns acolo, nu mai puteam face nimic decât să asistăm", a spus el pentru ABC.

Cascada a devenit un loc extrem de popular pentru cei care caută senzaţii tari, dar şi fotografii datorită „bazinului infinit” natural, cu vedere la o vale a pădurii tropicale.

„Este un loc foarte frumos, dar în acelaşi timp extrem de periculos”.

Oamenii legii pregătesc acum un raport în legătură cu tragedia care a avut loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă din Australia a căzut de la aproape 50 de metri înălţime într-o cascadă, sub ochii disperaţi ai copiilor săi