Antena Meniu Search
x

O mamă este acuzată că şi-a ucis fiica de patru ani, după ce a pedepsit-o să stea timp de trei zile în picioare în spălătorie, în SUA

O mamă estre acuzată că şi-a ucis fiica de patru ani, după ce a obligat-o să stea în picioare timp de trei zile în spălătorie ca pedeapsă Majelic Young a murit anul trecut la vârsta de 4 ani, dar poliţiştii nu i-au găsit rămășițele decât în luna mai 2021.

de Monica Palade

la 14.06.2021, 13:29

O mamă este acuzată că şi-a ucis fiica de patru ani, după ce a pedepsit-o să stea timp de trei zile în picioare în spălătorie, în SUA - Shutterstock

Acum, a ieşit la iveală că fetiţa a fost abuzată înainte de moartea sa. Un asistent social a chemat poliția la casa lui Young din Charlotte, Carolina de Nord, unde oamenii legii au dat peste cadavrul copilului îngropat în curtea din spate, potrivit WSOC-TV.

În raport, sora lui Majelic, în vârstă de 13 ani, susține că mama lor, Malikah Bennett, a forțat-o pe copilă să stea în spălătorie timp de trei zile la rând, în august 2020. Fetei nu i s-a permis să se așeze sau să plece și, în timp, respirația ei a devenit din ce în ce mai grea, a povestit sora lui Majelic.

Tânăra de 13 ani a declarat poliției că Majelic făcuse în pantaloni și că în cele din urmă a căzut din cauza epuizării şi s-a lovit la cap. A fost ziua în care a murit Majelic, a mai spus sora ei.

Mai apoi, mama copilei i-a spălat corpul, l-a așezat în două pungi de plastic și l-a lăsat în SUV-ul ei timp de aproximativ cinci zile.

Pe acelaşi subiect

Şi-a obligat fiica să-şi îngroape sora 

Mai târziu, Bennett a săpat apoi o groapă în curtea din spate și a forțat-o pe cealaltă fiică de 13 ani să-și îngroape sora mai mică. Nouă luni mai târziu, când poliția a percheziționat curtea, pe 21 mai 2021, au găsit rămășițele împreună cu o lopată.

Lucille Puckett, un prieten de familie, a descris abuzul și moartea lui Majelic drept o „tortură”. „Și să văd de fapt mandatul de percheziție, m-a durut”, a spus Puckett, numind-o pe fetiţă moartă, Jelly.

„Nu văd ca acest lucru să i se întâmple doar lui Jelly. Nu știm câți copii sunt pierduți în sistem sau ar fi putut să se confrunte cu aceeași situație", a mai spus Puckett.

Luna trecută s-a ţinut un priveghi pentru Majelic. Zeci de oameni au participat cu lumânări, flori și baloane violete. Tatăl și bunica lui Majelic au aprins lumânări pentru ea.

Bennet, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată de crimă de gradul I, abuz de copii, vătămare corporală și tăinurea de fapte, potrivit WSOC-TV.

Mama lui Bennett, Tammy Taylor Moffett, în vârstă de 53 de ani, a fost, de asemenea, acuzată că a tăinuit crima şi a fost părtaşă după comiterea faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă este acuzată că şi-a ucis fiica de patru ani, după ce a pedepsit-o să stea timp de trei zile în picioare în spălătorie, în SUA