Antena Meniu Search
x

Foto Un tată și-a lăsat băiețelul de opt ani, autist, să moară de frig într-un garaj, ca pedeapsă pentru că uda patul în timpul nopții

Detalii tulburătoare ies la iveală dintr-o anchetă care vizează moartea unui băiețel de opt ani, cu autism, din SUA. Copilul a murit de frig, într-un garaj înghețat, unde fusese închis de tatăl lui, ca pedeapsă pentru că nu reușea să se trezească pe timpul nopții pentru a merge la toaletă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.05.2021, 18:29

Michael Valva, tatăl care și-a ucis fiul de opt ani, Thomas Valva
Un tată și-a lăsat băiețelul de opt ani, autist, să moară de frig într-un garaj, ca pedeapsă pentru că uda patul în timpul nopții - Twitter

Tatăl copilului, polițist în New York, a fost acuzat de uciderea fiului său autist în vârstă de opt ani prin închiderea acestuia într-un garaj înghețat, în vreme ce câinele familiei stătea într-o încăpere încălzită din locuință, potrivit unei noi mărturii.

Michael Valva, în vârstă de 41 de ani, a plâns în fața instanței în timp ce menajera familiei, Tyrene Rodriguez, a povestit cum Thomas Valva a fost închis în garaj la -7 grade Celsius, în timp ce câinele Bella dormea ​​în casă.

Băiețelul a fost înfometat, bătut și apoi lăsat să moară de frig

Mai mult, a povestit femeia, băiețelul a fost înfometat, bătut și închis în afara casei lor din Long Island, înainte de a muri de hipotermie, pe 17 ianuarie 2020, scrie Daily Mail.

Fosta logodnică a polițistului, Angela Pollina, în vârstă de 42 de ani, este, de asemenea, acuzată de crimă de gradul doi. Cuplul avea șase copii în grijă în momentul morții lui Thomas. 

Menajera a povestit în instanță că a sosit la casa familiei din Long Island la ora 9:00 pe 17 ianuarie 2020. Și-a amintit că a văzut-o pe Pollina stând la o masă din bucătărie, în timp ce băiețelul plângea.

Când a întrebat-o ce s-a întâmplat, femeia a spus că cel mic ”ar fi căzut în timp ce fugea spre autobuz”.

Menajera, martor cheie în procesul de crimă

Menajera și-a început treaba prin casă, atunci când l-a văzut pe Thomas cum era dus de tatăl lui ân garaj și închis acolo. Câteva minute mai târziu a aflat că micuțul deja nu mai respira.

Tatăl copilului a fost cel care a sunat la 911 și a încercat să-l resusciteze pe băiețel, însă fără succes. Aceasta a remarcat, însă, că micuțul Thomas era complet gol și devenise albastru la piele.  

Ulterior, menajera familiei a aflat că băiețelul fusese pedepsit pentru că udase patul, din acest motiv el fiind închis complet dezbrăcat în garaj.

Paramedicii sosiți la casa familiei au încercat și ei să-l readucă la viață pe băiețel, însă fără succes.

Tatăl copilului, înregistrat când glumea pe seama suferinței fiului său

Potrivit poliției, camerele și microfoanele care erau instalate în casa lui Mike Valva au surprins vocile celor doi când îl batjocoreau pe Thomas, în timp ce acesta îngheța până la moarte. 

Fișierele audio ar fi înregistrat cuplul discutând despre faptul că Thomas suferea de hipotermie pentru că l-au spălat cu apă rece, nu putea merge și se prăbușea pe beton când încerca să se ridice.

După moartea lui Thomas, frații săi au fost puși în custodia mamei lor. Fiicele lui Pollina au fost și ele plasate în custodia taților lor biologici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un tată și-a lăsat băiețelul de opt ani, autist, să moară de frig într-un garaj, ca pedeapsă pentru că uda patul în timpul nopții