Foto

O mamă grav bolnavă de cancer își caută fiii pe care i-a dat spre adopție. ”Știe că moare și vrea să-i reunească!”

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 21.11.2020, 14:48.
Actualizat: 21.11.2020, 14:55

O mamă grav bolnavă de cancer își caută disperată fiii pe care i-a dat spre adopție separat ca să-i ajute să se întâlnească și să le spună că sunt frați buni.

O mamă grav bolnavă de cancer își caută fiii pe care i-a dat spre adopție.

O mamă grav bolnavă de cancer își caută fiii pe care i-a dat spre adopție.

Profimedia Images/ imagine ilustrativă

Ann Gemmell, în vârstă de 72 de ani, a avut doi fii în anii '70, pe care, din cauza mai multor probleme, i-a dat spre adopție separat. Acum, femeia din Scoția speră să-i găsescă și să-i reunească înainte de moartea ei pentru că cei doi nu au nicio idee că sunt frați de sânge.

Ann Gemmell s-a mutat la Portul Ellesmere, Merseyside, la începutul anilor 70, după ce și-a părăsit soțul, pe John Gemmell.

Ann Gemmell si fiica ei, Gail

Ann Gemmell si fiica ei, Gail

Facebook

La acea vreme avea deja trei copii (Gail, Derek și Jane) pe care i-a lăsat cu bunica lor în Glasgow pentru a-și face o nouă viață cu un nou partener, scrie Mirror.

În anii care au urmat, Ann a făcut alți doi copii, cu noul partener. Numele lor băieților: Edward și Frederick. Însă i-a dat spre adopție separat atunci când noua relație s-a destrămat.

Acum, aflată pe patul de moarte, fiica cea mare a femeii, Gail, încearcă să-și ajute mama să-i găsească pe cei doi băieți ca să le spună că sunt frați de sânge.

Gail, care este moașă, a spus că mama ei nu a vorbit niciodată despre cei doi copii pe care i-a dat în adopție. Gail însăși a aflat despre existența lor când a dat din întâmplare peste hârtiile de adopție și a înfruntat-o ​​pe mama ei.

„Mama mea a fugit și ne-a lăsat cu bunica. A plecat cu un bărbat din Glasgow numit Eddie Docherty. A fugit cu Eddie și era însărcinată și a avut un fiu pe nume Edward Docherty, care s-a născut pe 8 februarie 1971. Dar pentru că mama mea era încă căsătorită cu tatăl meu, el a fost numit Edward Docherty Gemmell”, povestește Gail.

„Lucrurile nu au funcționat între ei și mama s-a întors acasă, la bunica. Dar bunica i-a spus că nu poate avea grijă de încă un copil, așa că a decis că nu-l poate păstra pe Edward și l-a dat spre adopție”, a mai povestit ea.

Ulterior, femeia s-a întors de mai multe ori la bărbatul cu care avea o aventură și a mai făcut un copil. Tot un băiat, pe care la numit Frederick. Docherty, născut pe 11 iulie 1972.

Din păcate, și pe Frederick l-a dat în adopție, pe 24 ianuarie 1973, și s-a întors apoi la soțul ei, cu care avea trei copii, iar ceea ce s-a întâmplat cu cei doi băieței nu a aflat niciodată.

”Mama mea nu a vorbit niciodată în trecut despre asta, dar evident că acum știe că moare. (...) Dar îmi amintesc că în trecut, mama, care era alcoolică, se îmbăta crunt în fiecare lună februarie și iulie, iar acum îmi dau seama că o făcea în preajma zilelor lor de naștere”, povestește femeia.

Acum, femeia care nu se așteaptă să mai apuce Crăciunul, își dorește nespus să-i găsească pe cei doi băieți și să-i ajute să se întâlnească.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Cu ce bărbați celebri din Italia s-a iubit Alexandra Dinu. A fost la un pas de a îmbrăca rochia de mireasă de trei ori
spynews.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2021. Racii au dificultăți financiare. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
gandul.ro
Gică Popescu îl desființează pe fostul său prieten pentru acuzațiile făcute: `Este o cretinătate, o imbecilitate! Ce vrei să obții? Vii cu miloaga?` | EXCLUSIV
prosport.ro
Soțul ei a dispărut în tinerețe, a lăsat-o cu datorii și doi băieți, dar peste 23 de ani a primit un telefon: ,E viu, dar a trăit… Ce se întâmplase cu el?
redactia.ro
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
tvhappy.ro
Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii. Moartea fetei, învăluită în mister
libertatea.ro
Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Cum a ajuns o vedetă cu două facultăţi terminate fără bani şi să doarmă în cimitir! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa
as.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro