Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis gemenii de doar şase săptămâni în chinuri cumplite, în SUA: "Nu mă lăsau să dorm"

Detalii cumplite despre mama criminală care şi-a ucis cei doi copilaşi pentru că "nu o lăsau să doarmă". Femeia a încercat mai întâi să-i hrănească cu lapte otrăvit, apoi şi-a înjunghiat băieţelul în gât şi a opărit fetiţa cu apă fiartă, potrivit procurorilor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.04.2021, 16:12

Bebeluşi gemeni
O mamă şi-a ucis gemenii de doar şase săptămâni în chinuri cumplite - Profimedia
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O mamă din Queens acuzată că și-a ucis gemenii de șase săptămâni a încercat inițial să-i omoare hrănind copiii cu lapte otrăvit, apoi a stat cu trupurile neînsufleţite timp de patru zile în casă.

Danezja Kilpatrick, în vârstă de 23 de ani, a fost trimisă în judecată sâmbătă dimineață, la două zile după ce a fost arestată pentru presupusa crimă a fiului Dakota și a fiicei Dallas.

Poliţia l-a găsit pe băieţel în pătuţ, în dormitor, cu o lamă încă înfiptă în craniu, în apartamentul femeii din Woodside. Întrebată de autorităţi unde se află cel de-al doilea copil, femeia a recunoscut că trupul acesteia se află sub chiuvetă, înfăşurat într-o pătură roz.

Procurorii au dezvăluit că Danezja, despre care se spune că este „bolnavă mintal”, a mărturisit poliției că „nu-și mai dorea bebelușii” și că a încercat inițial să-i otrăvească.

Mama ar fi încercat în primă instanţă să îi otrăvească amestecând laptele cu produsul de curăţat grăsimi şi suprafeţe dure, Pine-Sol, ptorivit procurorului adjunct din Queens, Adarna DeFrietas. Când încercarea sa nu a dat rezultate, a pus-o pe Dakota cu faţa în jos în cadă şi i-a turbat apă clocotită pe spate până în momentul în care a încetat să mai plângă. Pe băieţel l-a aşezat apoi în pătuţul său, unde i-a înfipt un cuţit în ceafă.

Motivul din spatele gestului teribil

Cadavrele bebelușilor au fost găsite joi, după ce sora lui Danezjei a sunat la poliție și a cerut autorităţilor să meargă şi să îi verifice apartamentul pentru a fi sigură că totul este în regulă, pentru că mama i-a dat răspunsuri evazive atunci când a întrebat-o despre locul unde se află bebelușii. Anchetatorii susţin însă că gemenii erau morţi de mai bine de patru zile, potrivit Daily Mail.

“Nu mă lăsau să dorm. Am renunţat şi am încetat să-mi mai pese. Nu mi-a păsat de copii, de aceea i-am otrăvit” le-a spus mama criminală ofiţerilor, motivând gestul şocant. De asemenea, ar fi recunoscut că nu-l cunoștea pe tatăl gemenilor și că a încercat singură să-i îngrijească.

Cu toate acestea, sora ei, Quanteya, în vârstă de 39 de ani, a contestat astfel de afirmații, spunând oamenilor legii că urma să stea cu fratele ei mai mic pentru a o ajuta să îngrijească bebeluşii.

Vineri seară, Danezja a fost fotografiată într-un costum de culoare albă, purtând o mască de protecţie, în timp ce era scoasă de poliţişti din secţia 114 NYPD, din Astoria.

Sora mamei criminale a postat o fotografie a bebelușilor când s-au născut, în martie, alături de mesajul: „Felicitări uriașe surorii mele Danezja pentru gemenii ei, Dallas și Dakota Kilpatrick. Sunt atât de fericită pentru ea”.

Femeia a fost acuzată de dublu omor şi dublă tentativă de omor, dar şi pentru deţinere ilegală a unei arme. Imaginile celor doi bebeluși au apărut de atunci pe rețelele de socializare.

"Nu-i vreau. Nu mai suport", a spus ea oficialilor.

Administrația pentru Protecţia Copiilor investighează, de asemenea, moartea gemenilor.

Vecinii au spus că femeia se mutase în urmă cu o lună în zonă.

"Sunt atât de trist. Sunt zguduit. Sunt cu sufletul la gură”, a declarat vecinul Janelis Perez, 31 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a ucis gemenii de doar şase săptămâni în chinuri cumplite, în SUA: "Nu mă lăsau să dorm"