Antena Meniu Search
x

O mămică a murit salvându-şi gemenii într-un cumplit accident de maşină, în Michigan

Gest impresionant făcut de o mămică de 29 de ani, care şi-a sacrificat propria viaţă ca să o salveze pe cea a fiilor săi gemeni. Hillarie Galazka s-a aruncat în faţa copiior săi, Hunter şi Owen, când maşina lor a fost lovită din spate, în timp ce conducea spre casă, în Lincoln Park, Michigan, la începutul lunii.

de Monica Palade

la 05.03.2021, 22:53

O mămică a murit salvându-şi gemenii într-un cumplit accident de maşină, în Michigan - Gofundme.com

Potrivit familiei, femeia i-a protejat pe micuţi cu propriul său trup. Micuţii au fost răniţi uşor, în timp ce mămica şi-a pierdut viaţa, anunţă Fox2.

Mama lui Hillarie, Jodie Kelley, a povestit: „Trupul ei i-a salvat. Băieții spun că au văzut-o deschizând ochii și s-a uitat la ei, după care a închis ochii şi nu i-a mai deschis niciodată. Își amintesc asta”.

Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Accidentul este cercetat de poliția din Michigan, care spune că șoferul care a lovit mașina lui Hillarie a accelarat şi a fugit de la fața locului. Ulterior, a fost găsit într-un spital, şi se pare că avea permisul suspendat, cinci suspendări actuale și două mandate locale, în plus față de două condamnări anterioare.

Nu a fost divulgată identitatea totală a şoferului de 25 de ani de cătr e poliţişti, care aşteaptă şi testele de sânge.

"Sunt devastată. Nu pot să cred că acest bărbat nu era în închisoare pentru tot restul vieţii sale pentru mandatele sale”, a mai spus mama tinerei.

Două fundaţii pentru strângeri de fonduri au fost înființate în urma accidentului devastator: unul pentru înmormântare și altul pentru a strânge bani pentru copii.

O tragedie pentru familie

Hillarie mai avea un fiu, de opt an, care nu se afla în maşină în acel moment.

Fratele femeii, Jacob Galazka a mărturisit: „Mă bucur că bebelușii au supraviețuit acestei tragedii care a lovit familia. Toată lumea îi iubește pe aceşti copii. Toată lumea iubește pe Hillarie. Era o femeie frumoasă, puternică, cu inimă bună. Nu a meritat această moarte".

Până acum s-au strâns peste 30.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri externe » O mămică a murit salvându-şi gemenii într-un cumplit accident de maşină, în Michigan