Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină a explodat lângă o cafenea din Somalia, în timp ce zeci de clienţi urmăreau finala EURO 2024. Cel puțin 5 oameni au murit

O bombă a explodat lângă o cafenea din Somalia plină cu oameni care urmăreau finala Campionatului European de Fotbal. Atentatul a avut loc în Mogadiscio, capitala țării. Mai multe persoane au murit, altele au fost rănite.

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 16:32

Cel puțin cinci oameni au murit în urma deflagrației, potrivit Sky News. Alții au fost răniți în busculada creată de persoanele care încercau să fugă din zonă.

Explozie la o cafenea din Somalia

Poliția a anunțat că o mașină încărcată cu explozibili a explodat lângă cafenea. Cel puțin 20 de persoane au fost rănite, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Abdifitah Aden Hassa.

Articolul continuă după reclamă

Bomba a distrus mai multe mașini și clădiri din apropiere. Nu se știe cine este în spatele atentatului de duminică. Atacuri ale grupului militant islamic al Shabaab au loc frecvent în Mogadiscio și în alte părți din Somalia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O maşină a explodat lângă o cafenea din Somalia, în timp ce zeci de clienţi urmăreau finala EURO 2024. Cel puțin 5 oameni au murit