Antena Meniu Search
x

O nouă lovitură pentru Samsung: Imagini cu un Galaxy S7 care explodează fac înconjurul lumii. Totul a fost filmat (VIDEO)

O profesoară din Marea Britanie a tras o spaimă soră cu moartea, după ce telefonul ei Galaxy S7 s-a supraîncălzit şi apoi a explodat.

O profesoară din Marea Britanie a tras o spaimă soră cu moartea, după ce telefonul ei Galaxy S7 s-a supraîncălzit şi apoi a explodat.

Sarah Crockett, în vârstă de 30 de ani, se afla într-o cafenea alături de soţul ei atunci când camerele de supraveghere au surprins fum ieşind din telefon.

“L-am aruncat pe masă, în doar câteva secunde s-a umplut de fum peste tot”, a povestit femeia celor de la The Sun.

Din nefericire pentru Samsung, acesta nu este primul incident, compania confruntându-se recent cu una dintre cele mai severe crize de imagine după ce mai multe dispozitive de tip Note 7 au explodat în timp ce erau la încărcat.

Acţiunile Samsung au scăzut cu 11% de vineri, cel mai mare declin de două zile din 2008, după ce autorităţile de reglementare din SUA au avertizat utilizatorii în legătură cu smartphone-urile Note 7, susţinând că sunt probleme serioase la încărcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » O nouă lovitură pentru Samsung: Imagini cu un Galaxy S7 care explodează fac înconjurul lumii. Totul a fost filmat (VIDEO)