Antena Meniu Search
x

Video O prezentatoare BBC anunță cu lacrimi în ochi moartea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a

Prezentatoarea BBC Martine Croxall aproape că izbucnește în lacrimi când anunță moartea Prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, întrerupând programul obișnuit de știri. De asemenea, și alte posturi de televiziune britanice întrerup programele pentru a-și informa telespectatorii cu privire la pierderea tragică a ducelui de Edinburgh.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.04.2021, 17:32

O prezentatoare BBC anunță cu lacrimi în ochi moartea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a
O prezentatoare BBC anunță cu lacrimi în ochi moartea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a - captura video
  • Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 99 de ani, a anunțat Palatul Buckingham.

„Întrerupem programul nostru obișnuit pentru a vă aduce un anunț important”, spune Martine Croxall, care a aproape că se sufocă de emoție când începe să citească declarația oficială făcută de Palatul Buckingham.

„Cu o profundă tristețe Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a decedat în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, se arată într-o declarație a Palatului Buckingham.

Ulterior, spectatorii au apreciat că prezentatoarea BBC a îmbrăcat un cardigan negru peste hainele pe care le purta inițial, special pentru a face anunțul privind moartea prințului Philip.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, ea a renunțat și la o bijuterie masivă pe care o purta anterior la gât.

Corespondentul regal al BBC, Nicholas Witchell, a apărut și el purtând un costum negru și cravată în timp ce apare în studio, prim-ministrul Boris Johnson, de asemenea, îmbrăcat în aceeași culoare a făcut o declarație la Downing Street.

Prințul Philip a murit la Palatul Windsor

Prințul Philip a murit în această dimineață, pe 9 aprilie, în liniștea de la Palatul Windsor.

Starea de sănătate a prințului Philip s-a deteriorat tot mai grav în ultima perioadă, însă reprezentanții familiei regale britanice nu au făcut încă publică cauza decesului prințului Philip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O prezentatoare BBC anunță cu lacrimi în ochi moartea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a