Antena Meniu Search
x

O româncă de 18 ani din Franța a plecat să doarmă la o prietenă și a primit un SMS de la tatăl ei: "Vino, am omorât-o!"

O româncă de 18 ani din Franța a plecat să doarmă la o prietenă și a primit un SMS de la tatăl ei: "Vino, am omorât-o!". Adolescenta își lăsase părinții în casă certându-se.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 08:38

Români în Franța
Imobilul unde locuia adolescenta împreună cu părinții ei - Le Parisien
  • Fata trăia din 2015, împreună cu părinții ei, în Franța.
  • Mama ei era asistentă medicală.

O adolescentă româncă în vârstă de 18 ani, care trăia cu părinții în Franța, e în stare de șoc, după ce vineri seara a plecat de acasă ca să doarmă la o prietenă și sâmbătă de dimineață a găsit pe telefon un mesaj de la tatăl ei. Fata își lăsase părinții certându-se în apartamentul în care locuiau.

Le Parisien scrie că un cuplu de români, soțul 54 de ani, soția 51, care locuia în Rueil-Malmaison, la periferia Parisului, împreună cu fiica lor de 18 ani, a avut o dispută conjugală vineri seara, adolescenta plecând înspăimântată de acasă ca să doarmă la o prietenă. Sătulă de certurile părinților fata i-a lăsat în casă certându-se.

A doua zi de dimineață ea și-a tot sunat mama și tatăl, fără ca vreunul să răspundă. Apoi, pe telefon a apărut un mesaj de la tatăl ei. "Am ucis-o, acum o să mă omor și eu!" Fata a sunat imediat la Poliție și agenții, ajutați de pompieri, au încercat să intre în apartamentul familiei de români, situat la etajul 4 al unui imobil de locuit. Încuiat în casă, tatăl fetei refuza să deschidă.

Timp de două ore un ofițer a negociat cu românul să îi lase pe polițiști să intre în casă și l-a convins pe bărbat să se predea, sâmbătă, în jurul orei 13:00. Într-o cameră, polițiștii au găsit-o pe soția românului, asistentă medicală, fără viață, înjunghiată de patru ori.

Pe acelaşi subiect

Familia de români trăia în Franța din 2015, dar de foarte puținpă vreme la adresa unde a avut loc crima. Vecinii nu îi cunoșteau și cartierul a fost șocat de cele întâmplate.

Fiica românilor a fost internată la psihiatrie, în stare de șoc, în vreme ce criminalul a fost dus la spital, cu răni la ambele mâini. După ce se va vindeca, va fi dus în arestul poliției. Autopsia victimei va determina cu exactitate momentul în care a murit românca ucisă de soț.

Anchetatorii cred că cearta dintre soți a izbucnit pentru că femeia intenționa să divorțeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O româncă de 18 ani din Franța a plecat să doarmă la o prietenă și a primit un SMS de la tatăl ei: "Vino, am omorât-o!"