Antena Meniu Search
x

O româncă de 23 de ani a murit într-o excursie pe munte, în Italia. Tânăra a căzut 30 de metri în gol

O româncă de 23 de ani a murit într-o excursie pe munte, în Italia, după ce a alunecat pe gheață și a căzut aproximativ 30 de metri în gol, într-o crevasă de pe Marmolada.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2021, 11:27

O româncă de 23 de ani a murit într-o excursie pe munte, în Italia. Tânăra a căzut 30 de metri în gol
O româncă de 23 de ani a murit într-o excursie pe munte, în Italia. Tânăra a căzut 30 de metri în gol - Profimedia Images

Tânăra făcea parte dintr-un grup de opt persoane plecat în expediție pe munte când, pe o potecă înzăpezită, ea și un alt tânăr, tot român, au alunecat și au căzut în gol. Ea aproximativ 30 de metri, el oprindu-se la 15 metri.

 Accidentul s-a produs în jurul orei 16.20, într-o zonă marcată de prezența a numeroase roci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Românca s-a prăbușit 30 de metri în gol

Salvatorii au avut nevoie de un elicopter pentru a ajunge la cele două victime. Mai întâi a fost recuperat tânărul de 23 de ani, care era conștient, pentru a fi transportat cât mai repede la spital, scrie ilgiorno.it.

Apoi a fost identificat și trupul româncei, pentru care nu s-a mai putut face nimic. Din păcate, cadavrul româncei nu a putut fi extras din crevasă la momentul intevenției, operațiunea fiind întreruptă la lăsarea serii, din cauza vremii nefavorabile.

Un alt român, de 23 de ani, a fost găsit în viață de salvatori

Potrivit unui comunicat al Salvamont Trentino, cei doi excursioniști de naționalitate română au căzut într-o crevasă de pe Marmolada, în timp ce se aflau la o altitudine de 3.100 de metri deasupra nivelului mării.

Salvamontiștii se vor deplasa din nou la locul tragediei în această dimineață pentru a recupera corpul fără viață al conaționalei noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă de 23 de ani a murit într-o excursie pe munte, în Italia. Tânăra a căzut 30 de metri în gol