Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă din Germania a fost desfigurată şi ucisă. Principalul suspect: iubitul pe care îl considera perfect

O româncă stabilită în Germania a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia. Era desfigurată şi prezenta urme de violenţă pe trup, iar poliţiştii bănuiesc că a fost ucisă.

de Redactia Observator

la 27.02.2017 , 20:05

O româncă stabilită în Germania a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia. Era desfigurată şi prezenta urme de violenţă pe trup, iar poliţiştii bănuiesc că a fost ucisă.

Principalul suspect, iubitul femeii de 37 de ani, a fost prins şi reţinut. Este recidivist. În urmă cu doar câteva luni, Monica le spunea prietenelor ei că este "cel mai atent şi tandru bărbat". 

Monica locuia în Germania de câţiva ani şi lucra la o fabrică de mase plastice. Acolo l-a cunoscut pe Florin, în vara anului trecut.

Vezi și

S-a îndrăgostit nebuneşte şi îşi făcuse planuri de viitor alături de el. Prietenelor le spunea că e "cel mai atent şi tandru bărbat". Însă în spatele acesti măşti, bărbatul ascundea o violenţă ieşită din comun. 

Cu o seară înainte de crimă, Monica îşi sunase prietenele din ţară, cărora li s-a plâns că s-a certat cu cel pe care îl considera iubitul perfect.

De atunci, nu a mai răspuns la telefon. Prietenii femeii au alertat autorităţile din Germania.

Trupul Monicăi a fost găsit în apartamentul în care locuia, într-o localitate aflată la doar câţiva kilometri de frontiera cu Franţa. Femeia era desfigurată. 

Iubitul tinerei a fost săltat din apartamentul lui şi dus la audieri.

Bărbatul este recidvist. În 2007, a fost condamnat la închisoare pentru infracţiuni comise în Spania.

Acolo, împreună cu alţi interlopi, cereau taxă de protecţie de la românii care munceau legal.

Își amenințau victimele că le aruncă de la etaj sau le loveau până la leşin pentru a le face să plătească. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O româncă din Germania a fost desfigurată şi ucisă. Principalul suspect: iubitul pe care îl considera perfect