Antena Meniu Search
x

Video O soţie iubitoare şi-a surprins soţul de 96 de ani, bolnav de demenţă, după ce s-a mutat în acelaşi cămân de bătrâni, pentru a fi împreună

Demența bătrânului de 96 de ani se înrăutățea, așa că a fost plasat în urmă cu 5 săptămâni într-un cămin special pentru bătrâni pentru a fi îngrijit aşa cum trebuie, însă dorul pentru iubita lui nevastă nu putea fi nicicum tratat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.11.2020, 15:56

  • Bătrâna a ascuns secretul până în ultima clipă.
  • Soţul ei a izbucnit în lacrimi când a văzut-o.

Kenneth Meredith, bolnav de demenţă, a trebuit să fie plasat în îngrijire în urmă cu cinci săptămâni din cauza agravării afecţiunii sale. Timpul petrecut însă departe de soţia sa, i-a adus doar tristeţe pe chip.

Momentul emoţionant când Betty Meredith, în vârstă de 91 de ani, l-a surprins pe soţul ei a topit inimile tuturor.

Betty, care i-a fost alături timp de mai bine de 71 de ani, stătea aşezată la o masă decorată cu baloane în formă de inimă şi trandafiri, iar pe fundal se auzea hitul din 1954 al lui The Platters „ Only You”

Betty i-a fost alături timp de mai bine de 71 de ani

Profimedia

Când bătrânul a văzut-o a izbucnit în lacrimi şi a luat-o în braţe. Trecuseră 5 săptămâni de când se văzuseră ultima dată, când s-a mutat în căminul Bourn View Care Home din Birmingham, iar perioada petrecută la distanţă a fost extrem de grea pentru el.

Din cauza restricţiilor pentru coronavirus, Betty nu a avut voie să îl viziteze aşa că în final a decis să se mute cu el la cămin. Timp de două săptămâni a stat izolată într-o cameră de la un alt etaj pentru a nu se întâlni şi nu i-a dezvăluit până în ultima clipă că este mai aproape de el decât şi-ar fi imaginat.

Momentul emoţionant când Betty Meredith, în vârstă de 91 de ani, l-a surprins pe soţul ei

Profimedia

Potrivit Mirror, îngrijitoarea Roșie Boshell, în vârstă de 24 de ani, a ajutat la organizarea momentului emoţionant:

„Ken era topit tot. A fugit spre ea. Era fericit până în al nouălea cer. După aceea, Betty l-a luat să-i arate noua lor cameră. Nu-i venea să creadă că se mută și acum vor sta împreună. De fiecare dată când mă uitam la ei erau atât de fericiţi, zâmbeau încontinuu. Sunt atât de fericiţi”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Strănepoata bătrânilor, Charlotte, a postat videoclipul reuniunii lor pe reţelele de socializare şi a fost îndelung apreciat şi felicitat de internauţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O soţie iubitoare şi-a surprins soţul de 96 de ani, bolnav de demenţă, după ce s-a mutat în acelaşi cămân de bătrâni, pentru a fi împreună