Antena Meniu Search
x

Video O stradă s-a prăbuşit în Napoli: două maşini, înghiţite de asfalt. Norocul incredibil pe care l-au avut doi tineri aflaţi în autovehicule

O stradă din Napoli s-a prăbuşit miercuri dimineaţă şi a înghiţit două maşini în care se aflau mai multe persoane. Doi tineri s-au trezit cu autovehiculele într-o prăpastie imensă, în timp ce se întorceau de la o petrecere. Din fericire, au avut noroc să scape cu doar câteva răni uşoare şi o sperietură.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 22:52

Vezi și

Doi tineri se simt ''norocoşi că sunt în viaţă'' după ce maşina în care se aflau a fost înghiţită de o dolină apărută în dimineaţa zilei de miercuri pe un drum din districtul Vomero al oraşului italian Napoli, informează miercuri ANSA.

Tinerii au avut noroc să fie salvaţi de doi soldaţi care se aflau în zonă

Cei doi, care se întorceau de la o petrecere, au fost salvaţi de soldaţi care se întâmplau să fie staţionaţi în zonă, în cadrul operaţiunii "Strade Sicure" ("Străzi Sigure"), potrivit Agerpres.

O maşină parcată a căzut, de asemenea, în groapă. "Este un miracol că suntem în viaţă. Ar fi putut fi mult mai rău," a declarat Giulio Delle Donne, unul dintre cei doi tineri, care este şi consilier municipal.

"Suntem în viaţă datorită intervenţiei rapide a personalului militar al armatei. La mai puţin de o secundă după, un copac s-a prăbuşit şi o conductă de apă s-a spart. Trei soldaţi din Grupul Campania al Armatei Italiene, implicaţi în operaţiunea "Strade Sicure" şi care se aflau în zonă, au venit şi ne-au salvat. A venit şi un trecător. Era la scurt timp după ora 4 dimineaţa. Conducta de apă s-a spart şi puteam fi acoperiţi de apă. Din fericire, am scăpat cu doar câteva zgârieturi. După toate aceste evenimente, sperăm că se va decide în sfârşit cartografierea stării structurilor şi sistemelor", a adăugat tânărul.

Primarul din Napoli, Gaetano Manfredi, a declarat că problema este că oraşul din sudul Italiei are "un sistem de canalizare care nu a fost întreţinut de mulţi ani. Suntem în curs de implementare a unui proiect de monitorizare continuă a reţelei de canalizare şi apă, iar aceasta ne va permite să efectuăm o întreţinere preventivă", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O stradă s-a prăbuşit în Napoli: două maşini, înghiţite de asfalt. Norocul incredibil pe care l-au avut doi tineri aflaţi în autovehicule