Antena Meniu Search
x

Foto O studentă care intrase în travaliu în timpul unui examen a terminat testul de pe patul de spital, în SUA

O studentă la Drept din SUA s-a purtat ca o adevărată eroină. Tânăra însărcinată a intrat în travaliu chiar în timpul examenului de Barou. Aceasta nu a intrat în panică şi a vrut să termine o parte a testului înainte de a merge la spital. Proaspăta mămică a reuşit să îşi termine examenul a doua zi după naştere.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.12.2020, 09:16

Studenta care intrase în travaliu în timpul unui examen a terminat testul de pe patul de spital, în SUA
Brianna a reuşit să ia examenul, în ciuda greutăţilor pe care le-a întâmpinat - Facebook
  • O tânără din SUA a intrat în travaliu chiar în timpul examenului de Barou
  • Femeia a povestit dificultăţile prin care a trecut pentru a deveni atât mamă, cât şi avocat

Brianna, absolventa unei facultăți de Drept, din SUA, a intrat în travaliu chiar în timpul examenului de Barou susţinut online. Tânăra a fost mai mult decât ambiţioasă şi a vrut să termine o parte a testului pe loc, spre surprinderea colegilor ei. Abia ulterior aceasta a fost transportată la spital. 

Studenta a dorit ca a doua zi să-şi termine examenul chiar de pe patul de spital, parcurgând subiectele într-o cameră goală a unităţii medicale. Deşi starea ei de sănătate nu era una tocmai bună, tânăra a reuşit să ia examenul cu brio, notează dailymail.co.uk

Brianna a vorbit deschis despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat. Tânăra mămică este fericită nu doar pentru că a reuşit să devină avocat, ci şi pentru că a născut un băieţel perfect sănătos.

Examen cu peripeţii

''Am participat la examen așezată pe prosoape, pentru că mi s-a rupt apa, iar cealaltă zi așezată pe un pachet de gheață, pentru că născusem cu o seară înainte. Am făcut toate acestea pentru că nu vedeam nicio altă opțiune de a-mi atinge obiectivele: să devin avocat și mamă'', a spus femeia.

Brianna se simte recunoscătoare pentru cei care au ajutat-o în momentele dificile. 

''Soțul meu și prietenii de la facultatea de Drept mi-au oferit atât de multă încredere, încât am putut să trec linia de sosire chiar și în circumstanțe mai puțin decât ideale'', a spus tânăra mămică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O studentă care intrase în travaliu în timpul unui examen a terminat testul de pe patul de spital, în SUA