Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce un încălzitor i-a explodat în faţă, la o terasă, în UK: „Un bărbat a turnat etanol pe aparat, credea că e amuzant”

O tânără în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital cu arsuri cumplite după ce un aparat de încălzire a explodat lângă ea, în timp ce se afla cu o prietenă în oraş, la o terasă. Incidentul a avut loc din cauza unui client aflat în stare de ebrietate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.05.2021, 16:15

O mamă a rămas cu răni cumplite după ce un încălzitor aşezat lângă masa ei, la un bar, i-a explodat în faţă. Tânăra a susţinut că incidentul s-a întâmplat atunci când un bărbat beat a turnat etanol pe el „ca să râdă”.

Tânăra îşi sărbătorea ziua de naştere

April Charlesworth, de meserie asistentă, a împărtăşit imaginile cumplite cu arsurile grave pe reţelele de socializare. Îşi petrecea ziua de naştere pe terasa pub-ului Kings Head din Great Cornard, Suffolk, când încălzitorul i-a explodat în faţă. A fost dusă de urgență la spital și conectată la un ventilator mecanic timp de două zile.

Atât ea, cât şi verişoara ei, Ashleigh, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului. Totul s-a întâmplat pe 24 aprilie, după ce un client sub influenţa băuturilor alcoolice a pulverizat etanol peste încălzitor, în timp ce râdea, considerând că este o idee amuzantă.

„Un bărbat a turnat etanol pe aparat, credea că e amuzant. A crezut că e amuzant să umple încălzitorul de etanol. Era într-o stare de stare de ebrietate și i-am tot spus să nu o facă. A mai fost o altă persoană care i-a spus să înceteze, dar aceasta din urmă a plecat pentru un minut la toaletă. Totul s-a întâmplat foarte repede. Tot ce îmi amintesc era că faţa mea era în flăcări. Nu am vorbit cu tipul de atunci. Nici măcar nu am primit vreun mesaj sau ceva prin care să-şi ceară iertare. El a reuşit să iasă din spital după doar 36 de ore, în timp ce eu sunt aici 12 zile mai târziu” a povestit April.

Tânăra va avea de parcurs o lungă călătorie spre recuperare.

„Pieptul şi faţa mea sunt în cea mai gravă stare. Tot capul meu este încă bandajat. Ambele mele mâini sunt pansate, în afară de câteva degete. Am primit grefe de piele pentru faţă şi piept, despre care mi s-a spus că funcţionează bine. Este însă un joc de aşteptare pentru a vedea dacă voi mai avea nevoie de ceva, cum ar fi o altă grefă de piele” a adăugat ea.

April şi verişoara ei, Ashleigh, vorbesc în majoritatea zilelor şi se sprijină reciproc în perioada recuperării. Potrivit Mirror, tinerei de 28 de ani, mamă a unui copil, i-au fost stinse flăcările de un alt client care „a aruncat cu o sticlă de vin” pe ea, înainte de a fi dusă la toaletă şi stropită cu apă.

Bărbatul vinovat nu a fost arestat

Ashleigh se află încă în spitalul Broomfield din Chelmsford, Essex, unde a stat două zile pe un ventilator. A primit grefe de piele de pe picioare pentru a trata arsurile la mâini - dar încă așteaptă să audă dacă necesită o intervenție chirurgicală pentru faţă, având arsuri faciale foarte grave.

Poliția din Suffolk a declarat că nu au fost făcute arestări, dar un bărbat a fost intervievat voluntar în legătură cu incidentul.

„Cele două femei rămân în spital primind tratament pentru rănile lor. Starea lor este descrisă de medici ca fiind stabilă, cu leziuni care însă le vor schimba viaţa. Una dintre ele se află la Broomfield, Chelmsford, iar cealaltă este la Spitalul Queen Victoria, East Grinstead. Nu s-au făcut arestări sau acuzații. Cu toate acestea, un bărbat a fost intervievat voluntar în legătură cu incidentul. Cercetările sunt în curs în ceea ce privește circumstanțele exacte ale producerii incidentului" a menţionat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce un încălzitor i-a explodat în faţă, la o terasă, în UK: „Un bărbat a turnat etanol pe aparat, credea că e amuzant”