Antena Meniu Search
x

Foto O tânără a murit, după ce a rămas prinsă între maşina pe care o conducea şi aparatul de taxare, în SUA

O femeie din SUA şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid. Potrivit informaţiilor locale, aceasta ieşea din parcare şi s-a apropiat cu vehiculul de aparatul de plată. Din neatenţie, ea a apăsat pedala de acceleraţie, ajungând să se izbească cu vehiculul de respectivul dispozitiv. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.01.2021, 18:11

Incidentul a avut loc în statul Ohio, din SUA
Femeia în vârstă de 23 de ani a ajuns să se izbească cu maşina de aparatul de taxare - Facebook
  • O tânără a decedat, după ce a rămas captivă, în urma unui eveniment nefericit
  • Incidentul a avut loc în statul Ohio, din SUA

O femeie a murit, după ce capul i-a rămas blocat între mașina pe care o conducea și un aparat de plată. Tragedia s-a desfășurat în statul Ohio, din SUA.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, autorităţile au văzut cum femeia ieşea din parcare şi se întinde pentru a apropia cardul bancar, astfel încât să efectueze plata. În timp ce întindea mâna pentru a recupera cardul, ţinând în acelaşi timp uşa vehiculului deschisă, tânără apasă pedala de acceleraţie din greşeală. 

Femeia în vârstă de 23 de ani a ajuns să se izbească cu maşina de aparatul de taxare. În urma nefericitului incident, aceasta a rămas blocată cu partea de sus a corpului între uşa maşinii şi respectivul dispozitiv. 

Ajutoarele au ajuns prea târziu pentru a o mai salva

Evenimentul șocant s-a întâmplat luni seară, dar poliția nu a fost chemată decât marți dimineață, când un agent de securitate a raportat acest lucru. Ulterior, femeia a fost declarată decedată la fața locului.

''În timp ce încerca să-și plătească parcarea, a renunțat la card. A încercat să-și recupereze cardul deschizând ușa și s-a aplecat pentru a-l ridica. A accelerat din greșeală și s-a ciocnit de aparatul parcării. Coliziunea a prins-o între ușa mașinii și dispozitiv. Nimeni altcineva nu a fost implicat'', au anunţat oamenii legii.

Tânăra ar fi fost originară din Florida și ar fi fost absolventă a Universității de Stat din Ohio, unde studia asistență socială, potrivit dailystar.co.uk.

Deşi cauza accidentului pare a fi clară pentru autorităţile locale, o anchetă este în desfăşurare în acest caz.

Internauţii nu au întârziat să transmită rugăciuni şi gânduri de părere de rău familiei tinerei: ''Rugăciuni către familia ei, un accident atât de îngrozitor''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit, după ce a rămas prinsă între maşina pe care o conducea şi aparatul de taxare, în SUA