Foto

O tânără a murit, după ce a rămas prinsă între maşina pe care o conducea şi aparatul de taxare, în SUA

De Andreea Anghel.
Publicat: 20.01.2021, 18:10.
Actualizat: 20.01.2021, 18:11

O femeie din SUA şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid. Potrivit informaţiilor locale, aceasta ieşea din parcare şi s-a apropiat cu vehiculul de aparatul de plată. Din neatenţie, ea a apăsat pedala de acceleraţie, ajungând să se izbească cu vehiculul de respectivul dispozitiv. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Incidentul a avut loc în statul Ohio, din SUA

Femeia în vârstă de 23 de ani a ajuns să se izbească cu maşina de aparatul de taxare

Facebook

O femeie a murit, după ce capul i-a rămas blocat între mașina pe care o conducea și un aparat de plată. Tragedia s-a desfășurat în statul Ohio, din SUA.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, autorităţile au văzut cum femeia ieşea din parcare şi se întinde pentru a apropia cardul bancar, astfel încât să efectueze plata. În timp ce întindea mâna pentru a recupera cardul, ţinând în acelaşi timp uşa vehiculului deschisă, tânără apasă pedala de acceleraţie din greşeală.

Femeia în vârstă de 23 de ani a ajuns să se izbească cu maşina de aparatul de taxare. În urma nefericitului incident, aceasta a rămas blocată cu partea de sus a corpului între uşa maşinii şi respectivul dispozitiv.

Ajutoarele au ajuns prea târziu pentru a o mai salva

Evenimentul șocant s-a întâmplat luni seară, dar poliția nu a fost chemată decât marți dimineață, când un agent de securitate a raportat acest lucru. Ulterior, femeia a fost declarată decedată la fața locului.

''În timp ce încerca să-și plătească parcarea, a renunțat la card. A încercat să-și recupereze cardul deschizând ușa și s-a aplecat pentru a-l ridica. A accelerat din greșeală și s-a ciocnit de aparatul parcării. Coliziunea a prins-o între ușa mașinii și dispozitiv. Nimeni altcineva nu a fost implicat'', au anunţat oamenii legii.

Tânăra ar fi fost originară din Florida și ar fi fost absolventă a Universității de Stat din Ohio, unde studia asistență socială, potrivit dailystar.co.uk.

Deşi cauza accidentului pare a fi clară pentru autorităţile locale, o anchetă este în desfăşurare în acest caz.

Internauţii nu au întârziat să transmită rugăciuni şi gânduri de părere de rău familiei tinerei: ''Rugăciuni către familia ei, un accident atât de îngrozitor''.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.